4
  • zola2000
    #4
    Szerinted a kormányzat hagyná hogy a kormányzati gépeik usába is jelentsenek?
  • CairoJack
    #3
    Nem, annyi történt, hogy Kínának IS jelent.
  • zola2000
    #2
    Magyarul annyi történt hogy a telemetria rendszer a kínai verzióban USA helyett Kínába jelent.
  • Skylake
    #1
    Kár hogy nem vagyunk akkora piac, mint Kína, mert akkor jöhetne a W10 Nemzeti Kiadás. Fő feature-k lennének:

    - Teljes körű telemetria és felhasználói aktivitásfigyelés, a nettől kezdve, egészen dokumentumok-megnyitására és programfuttatásra vonatkozóan. Minden begépelt szöveg felküldése a Nemzeti Adatbiztonsági Felhőbe, ezt eléri a rendőrség, a NAV és a nemzetbiztonsági szolgálatok, valamint a Párt illetékes szervei is, nyilván – személyre szabott keresés, Nemzeti XKeyscore. Webkamera és mikrofon ha van a gépen, bármikor aktiválható a felhasználó engedélye és tudomása nélkül.

    - Az állami szervek hozzáférhetnek távolról a gép bármely funkciójához, egy számukra létrehozott, távoli asztal technológiáján alapuló feature segítségével. Természetesen a felhasználók figyelmeztetése és tudta nélkül, ahogy kell a hatalmgyakorlás transzparenciájának megfelelően. Az a gyanús, ami nem gyanús, ugye.

    - előre telepített modern app-ok, nem törölhetők, használatuk kötelező, loggolt: Folyamatos Nemzeti Konzultáció, összes nemzeti propagandaportál, az Élő Isten napi intelme, (bekapcsoláskor), CÖF Üzenő (avagy facebook messenger nemzeti edition), Nemzeti Kereső, és hasonlók.

    - Szoftvertelepítés kizárólag a Nemzeti Alkalmazásboltból. (Alkalmazott technológia – Windows 10 S).

    - Rendszerfrissítés és hátsóajtós elérések frissítése kizárólag a Nemzeti Frissítőportálról.

    - Dnsapi.dll és egyéb dll-ek szintjén hardkódoltan tiltva a Facebook, Gmail, Google, Twitter, és minden olyan webes erőforrás és technológia, amely mögött nyilván ugye kizárólag és teljes mértékig egy bizonyos G. S. monogramú személy, ahogy azt Tokás Rezsiszilárd úr, vagy micsoda a lakossági fórumon a maga csiszolt tudományos megközelítésével levezette.

    - Háttérképek előre beállítottak és csak ezekből választhat a „polgár”: 1) képek az Élő Isten életéből és Nemzetért végzett fáradtságos munkásságából a Nemzet Üdve érdekében, 2) gyönyörű felcsúti életképek 3) dicsőségesen felépített stadionok és egyéb sportlétesítmények 4) életképek a békemenetről, és a rezsi és egyéb fórumokról 5) dicsőséges kézszorítások földgáz, kőolaj és banándiktatúrák vezetőivel 5) az elmúlt időszak kormányplakátjai.

    Nem leszünk gyarmat!

    (#felismerted ugye amit közölni kívántam?)