E kritériumok alapján töröl anyagokat a Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Ki kell őket rakni, aztán ott radikalizálódnak, ahol akarnak.

Persze lehet továbbra is imádkozni, fészbúkképet állítgatni, épületeket kivilágítani és beengedni még többet, az eddig is "remekül" bevált.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

zola2000
Pont a kemény odacsapás miatt radikalizálódnak azok akik itt vannak

"Itt" miket írok? Az angolok számára a kelet európai bevándorlók is csak koszos migránsok.

A

ReszegKoldus
Ja, nem kellett volna. De ha már így alakult, akkor most ismét keményen oda kell csapni, hogy felejtsenek el mindenféle "törlesztést", "bosszút" vagy hasonló butaságokat. <#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

nem teljesen értem ez miért baj.

zola2000
Illetve világszerte ma már az van, hogy komolyan vehető földrajzi ország határ (észak koreán kívül) nem létezik, ez van.

A

zola2000
Nagy vonalakban Amerikáról van szó, de az is egyre inkább mindenki földje, dél Afrikában is rég megbukott a dolog. Ha ránézel a térképre, akkor még Ausztrália tűnik nagynak pedig csak egy 20 milliós kis ország.

Egyébként meglátszik hogy mit értek el azzal, hogy nyugati kulturális "értékek" mentén cenzúráz a Facebook és minimalista kék felületet használ: kelet Ázsia jó részén a Japán line népszerű Facebook helyett, dél koreában a kakaotalk ... szerintem Kínában sem sokat változatátna ha átengedné a tűzfal.

A

Talán nem kellett volna gyarmatosítani a világot a fehér terroristáknak. A fagyi visszanyal.
ReszegKoldus
Az öngyilkos merénylő apját iszlamista szélsőségesként tartották nyilván.
Vagyis már a felmenőit se kellett volna beengedni. :)

A mostanában Angliába kamionokon besurranó "mérnökök" gyerekei meg majd 20 év múlva robbanthatnak.

0Fritz
Természetesen a patkány is lóvá válik, ha istállóban születik.
Hát nem ősangol volt, Líbiából menekültek a szülei. Jól sikerült az integráció, na. Engem tökre megnyugtat, hogy nem a migrik ölik az embereket, hanem a migrik gyerekei, az egész más, akkor jöjjenek nyugodtan.
Ne zavarjon, hogy az a csávó Angliában született.

Sztem meg a migránsok mocskos tolvaj terrorista gyilkos szexuális bűnözők. Tegnapi akciójuk Manchesterben meg szánalmas volt....