7
  • NEXUS6
    #7
    Megnéztem. Hát elég gyengus lett.
    Az jópofa lett volna, ha végig nyomja ezt az alvilági szlenget, de így kifejezetten zvaró volt, hogy egyik jelenetben így beszéltek, aztán átváltottak az irodlmi angolra.

    Sztorit tekintve meg talán még a Shrek-ben is több csavar, kiszámíthatatlan, nem közhelyes megoldás volt. Jude Law meg szószerint szenvedett a szerepben, jobb híjján. A macsótípusú főhős olyan szempontból autentikus volt, hogy minden kocsmában találni 1-2 ilyet, szal olyan magasszinten azért nem kellett dolgozni a figurán, de neki legalább érthető volt a motivációs rendszere, ami senki másról nem volt elmondható.

    Kötelező feka csákó, trükkös csajszi meg ilyenek olyan szinten sablonosak voltak, mintha az üres képernyőt bámultam volna, akárr a Halálosiramban 9 stábja is lehetne. Ló lecserélve Mustangra és minden OK. Az agyam emiatt aztán energia takarékos üzemmódba is kapcsolt néha.
    XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.05.24. 12:42:10
  • takacshenrik79
    #6
    Nekem tetszett, ilyen középkori Sherlock Holmes. Guy Ritchie film, na. Így kell beülni rá, és nincs csalódás. :)
  • Daermon
    #5
    Idén az egyik legjobb film szerintem, nagyon jó volt. A zenék meg különösen kiválóak benne. Egy jó 8,5/10. :)
  • Tetsuo
    #4
    A jólfésült, kecskeszakállú, steppelt kabátos a főszereplő? Komoly film lehet...
  • Csaba161
    #3
    Akkor te valami tök más filmet láttál, mert szerintem ez egy irtó unalmas valami, csak nem film...
    Pl. nyomába se ér az 1981-es Excaliburnak
  • wraithLord
    #2
    Legalább van mit rajta elemezni, hogy miből állt a film, és miből "merítettek"... :D Az már eleve jó jel. A Lock, Stock pedig az egyik kedvenc filmem.
  • NEXUS6
    #1
    A cikk felkeltette az érdeklődésemet. Lehet, hogy kihagytam volna.

    A Revolvert rettenetnek vagy erőltetett filmnek nevezni szerintem azt mutatja, hogy az illetőnek nem jött át a mondanivalója. Mondjuk erősen szájbarágósan adja ezt elő, lásd a végén a pszichomókusok elmagyarázzák, hogy mit láttunk. Ajánlom azért még egyszer megnézni, talán majd 1-2 évtized múlva, amikor a megfelelő élettapasztalat is meg lesz hozzá. ;)