5
Breaking Point
 • bosco05 #5
  Újabb Arma 3 mod különálló játékként :) Akit érdekel az nyugodtan töltse le a modot, olyan lesz, semmi extra.
 • Caliph
  #4
  egyszer már lennék én a zombi,fészket építeni,npckre vadászni hogy zombivá változtassuk és hordában vadászni az ember playerekre :D

  Stubbs the zombieban is zombival kell lenni,és élveztem minden egyes percét :D
 • yossarianHUN
  #3
  Nemtom mire a nagy levegőért kapkodás, mikor még csak most kezdenek gyűjteni a fejlesztésre. Elég szkeptikus vagyok, pontosan tudjuk, hogy politikában és játékiparban az az alap, hogy ígérj fűt-fát, mire a delikvens rájön, hogy a felét se kapja meg, addigra már rég a zsebedben a della, vagy a szavazat. Meg holnap kezdődik a kickstarter kampány, de a katonai szakértőket már bevonták a fejlesztésbe. Ahham :) A cikkben sem írtak semmi olyat, amitől dobnék egy hátast, élek a gyanúperrel, hogy ez is csak egyike lesz a manapság tömegesen megjelenő, soha nem elkészülő Early Access túlélőjátékoknak, amikkel Dunát lehet rekeszteni. De ne legyen igazam, majd meglátjuk... Egyszer :)
 • Ironman2
  #2
  Na ehhez megint atomerőmű kell majd
 • Ironman2
  #1
  Minden idők legjobb zombis túlélőjátéka érkezik!!! H1Z1? 7Days to die? Dayz? Ugyanmár!!! Jön a Breaking Point,nagyon sok újdonsággal,és érdekességekkel.Egy Sacred nevű felhasználó leplezte le a Kickstarter projectet a Twitch csatornáján.A project holnap indul! Hogy mikor lesz belőle játszható alfa,az egyrészt rajtunk is múlik,mennyivel támogatjuk a projectet.Olvassátok el a Gamestar cikket,és nézzétek meg a bemutatkozó trailert!! Nagyon jónak igérkezik,már most megmondom.

  Gamestar cikk

  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.05.21. 23:30:51