3
  • dyra
    #3
    Szerintem meg hozzák. Sőt. A régebbi telefonjaik is kapnak frissítést. Megbízható jó telefonok. Mi a cégnél próbálkoztunk Kinai telefonokkal némelyiket playstore nélkül szállították frissítés nincs. Nem egy közülük botrányos működik. Sokra nekünk kellet európai romot feltenni. Amire amúgy szinten nem jön frissítés sose. HTC telok megbízhatóak jól működnek jól néznek ki és van hozzá frissítés. Nettó 100 körül ahol mi telokat vásárlunk abszolúte versenyképesek és vállalati környezetbe rendbe vannak. Minőségi jó telefonok. Úgy látszik sok embernek manapság ez már nem hozzáadott érték.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2017.05.17. 06:17:22
  • codaco
    #2
    A cím magyarul: Veszteséges maradt a HTC.
    Utoljára szerkesztette: codaco, 2017.05.16. 08:27:50
  • CairoJack
    #1
    Ez a cég fullba nyomja a kretént, nem csoda, hogy évek óta veszteséges. Kb. azóta, hogy saját márkanevük van. Az árképzésük vicc, piaci érték * 2, kb. Apple-nek képzelik magukat, 0 hozzáadott értékkel. A zászlós hajóik kerülnek annyira, mint a konkurens csúcsmodellek, holott sem esztétikailag, sem műszakilag nem hozzák még a kötelezőt sem.
    Igazából jó lenne már ha csődbe mennének, nincs már annyi veszteség a világon, amennyit ezek felhalmoztak. No meg legalább nem kéne minden hónapban a szerencsétlenkedéseiket olvasni.