A Verdák 3 és az új előzetese nem szorul kommentálásra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tény és való. Ez csak a box office lista. Érdemes mindig az adott időszak trendjeit is figyelembe venni. Milyen más filmekkel és animációs filmekkel kellett akkoriban versenyeznie. A gyártási költségek mekkorák voltak akkor és most... SöTöBörö...

de ha csak a Pixar filmek 'box office' mutatóit vesszük alapul, akkor így alakul a sorrend.

Momentán az Egy bogár élete-t én kedveltem. Szerintem jó kis animációs film.
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.05.16. 15:45:00
Zombee
3-8 évesen nekem a kalózos és lovagos legó volt a nyerő. 😊

Zombee
Ez nem túl jó összehasonlítás. Az Egy bogár élete 1998-ban keresett 162 milliót, a Verdák meg 2006-ban 191-et. A Toy Story pedig 1995-ben szerzett otthon 191 milliót.

Bocs a 15-s a Cars 2. elírtam.
Volt. Amerikai viszonylatban rosszabbul teljesített Egy bogár élete és a legrosszabb volt a Dinótesó.
Nemzetközi viszonylatban a Cars 2-nél, még a Cars 1 is rosszabbul teljesített. De hát ezt nem lehet igazán alapnak venni, mert ugye azért az 1. rész mégis csak az első rész. Azaz addig senki sem ismerte a Cars filmet.
Helyezés________________összbevétel________nyitóhét
15 Cars_________________$191,452,396_______$66,135,507
16 A Bug's Life___________$162,798,565_________$291,121
17 The Good Dinosaur_____$123,087,120_______$39,155,217

Nemzetközi viszonylatban pedig:
09 Cars 2
10 Monsters, Inc.
11 Brave
12 WALL-E
13 Toy Story 2
14 Cars
15 Toy Story
16 A Bug's Life
17 The Good Dinosaur
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.05.15. 16:25:46
Volt egyáltalán gyengébben hozó filmje a Pixarnak a Cars 2-nél Amerikában? Ha volt is, nem sok.
A mozis bevétel a Verdáknál ha nem is lényegtelen, de nem mérvadó. A 2. rész arról szólt, hogy egy rakás új biz-baszt le lehessen gyártani, és el lehessen adni. Gyakorlatilag nem találsz fiú gyereket a 3. világon túl akinek ne lenne legalább egy Verdák cucca.
3-8 éves a fiú, és fogalmad sincs mit vigyél neki ajándékba. Egy Verdák legóval tuti nem lősz mellé. Ugyanez lányban a Jégvarázs. Nagyon betalált ezzel a kettővel a Disney/Pixar.
Nem mérhető bevételek ezek a szuperhősökéhez, de ha azt nézzük, hogy a film költségei megtérültek bőven, akkor mindenképpen sikeres volt mindkettő. Annyi a különbség, hogy az első a NASCAR-ral amerikában szólt az emberekhez, a második meg a forma 1/james bond áthallással meg inkább a világ többi részén.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Zombee
Azért olyan sikertelennek nem mondanám őket.