3
 • kvp
  #3
  A kasztni kinai gyartas. Ezen kivul harom nagy rendszer van benne ami kulfoldi, a hajtomu es uzemanyagellatas, navigacio es vezerles a radarral egyutt es a futomuvek. Ebbol a futomuvek az ami a legkonnyebben cserelheto. Az elektronikat szinte biztos lemasoljak, mig a hajtomuvekbol a legtobb nyugati vevo amugy is inkabb venne a cfm vagy a rolls royce egysegeket, tehat ha a jovoben a belso piacos valozata mas kerul mar nyertek. Egyebkent alapvetoen tenyleg azert szulethetett ez a hibrid, hogy el lehessen lopni a technologiakat es egy foleg nyugati technologiat tartalmazo gepet konnyebb engedelyeztetni nyugati bemutatoutakra is.

  Anno a pekingi olimpiara vettek nehany nemet es japan nagysebessegu vonatot amiket helyben raktak ossze. Tettek mindezt egy elotte gozmozdonyokat gyarto uzemben. Aztan az olimpia utan elkeztek gyartani a japan kulseju, de nemet hajtassal szerelt motorvonatjaikat. Raadasul meg gyorsabb is lett mint a ket elodje, mert kihagytak a nehez es folosleges mereviteseket, amik csak baleset eseten kellenek. (azota kiderult, hogy kellettek volna) Tehat a minta adott, igy viszonylag gyorsan lehet olcson olcso gepet gyartani.
 • Ender Wiggin #2
  Lehet, hogy nagyon drága volt és valójában egy métert sem tud repülni, de mégis megérte, mert megvették a sok csúcsszínvonalú technológiát, amit innentől simán másolnak majd és az sok pénzt spórol meg Kínának. Ki nevet a végén?
 • gaszton421
  #1
  Az tuti hogy itt valami csúnya elírás van, ha az utolsó szegecset is maguk tervezték volna (ami épp hogy nem valószínű), akkor sem kerülhet 317 milliárd dollárba, esetleg juan-ba (tényleg hogy megy a juan a dollárhoz képest), az A380 kifejlesztése kb a 1/20 részébe került. Hoppá, már meg is van: 9,5Milliárd dollár tervezett fejlesztési költség volt, de a fejlesztés elhúzódása miatt 20 milliárd dollárba került az egész. Ez azért reálisabb mint 317 milliárd.