Pihenőpályán a Mass Effect széria

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naná, mivel másodikat (és az elsőt, természetesen, meg az átvezető regényeket közül az első hármat) a széria kitalálója írta, aki a harmadik játékban már nem kapott szerepet, így mindent, amit elkezdett, simán kukáztak... És a tanácstalan (impotens) írók az Andromédában sem voltak képben.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Taky, az AC nem EA, hanem Ubi, bár gondolom csak elírás volt, nem? Amúgy a Syndiate mitől szépítés? Leszámítva, hogy a női karakter is játszható volt, a legtöbb játékmeneti elem egy az egyben ugyanaz volt (a mellékküldetések pl.), mint a Unityben. Sőt, a grafikai is, olyanyira, hogy sok ház simán átkerült a 18. századi Párizsból a 19. századi Londonba. A lustaság és a lehúzás iskolapéldája (mint a Farcry-jos térkép).
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.05.13. 20:55:56

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nem csodálkozom. A ME univerzum a második résszel ért el a csúcsra, aminek a hangulatát a harmadik képtelen volt hozni. Arról már nem is beszélve, hogy a ME 2 olyan nyitott kérdésekkel fejeződött be, amelyek miatt mindenki - én is - egy monumentális harmadik részt várt. Ehelyett minden tekintetben szürkébb és sivárabb lett mint a második. Az Andromedára már úgy tekintek, mint egy rossz lecsapódásra, aminek a rémesen gagyi harmadik rész volt az ötletgazdája. Ha ME-ről beszélünk az számomra csakis az első két részt jelenti ezek után (mellesleg a Dragon Age betegsége is hasonló volt: zseniális első és rém gagyi második rész). Érdekes, hogy a Bioware képes elő állni nagyon jó koncepciókkal pl.: KOTOR, Dragon Age, Mass Effect, majd mindezt a folytatásokban szépen elkorcsosítják a liberális - mindenkinek megfelelünk - szemlélet miatt. Utána meg csodálkoznak, hogy újabb játékuk lett kuka.

For the greater good

NEXUS6
Nekem már a 3. rész is csalódás volt. Nem a vége miatt, oda el sem jutottam, mert a játékmenet olyan mellékvágányra vitt, ami miatt pár küldetés alatt gyak az utolsó akcióban voltam valami siker mindenfajta esélye nélkül. Innen már lusta voltam újra kezdeni.

Ez a rész pedig játékmenetben ugyan jónak tűnik, azonban a sorozat fő vonzerejét jelentő élethű karaktereket, párbeszédet, sztorit sikerült kiirtani, úgy tűnik.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

takysoft
Persze az tény, hogy a név eladja a terméket. De de ha a széria beledöglik, akkor az hosszútávon nem érte meg 😞

EA is majdnem így járt az Assassin's Creed-del. (Unity). De szerencsére nagyot szépítettek utána (Syndicate)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Megérdemelték. Bár leginkább az EA-t kéne leépíteni, mert a legtöbb fiaskó az ő saruk.