8
-
#8 Jah, adhatsz egy 100 grammos aranyérme forintot is (a btc ilyen)
Ez inkább arról szól, hogy nem 20millió btc van 700ezer forint/darab áron hanem ha úgy tetszik 20 000milliárd satoshi van 0.7 filléres árat ér darabja - tehát korlátlanul osztható.
bármikor lehet tizedesvessző csúsztatás bitcoinnál ha az kell.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2017.07.06. 09:50:20 -
AcsMarci #7 ""Míg a bitcoinnál a legnagyobb problémát az jelenti, hogy túl kevés van belőle és ez sebezhetővé teszi az erős árfolyam-ingadozásokkal szemben"
Ez az állítás értelmetlen. Teljesen mindegy hogy hány nullát írunk a számok mögé"
Igen?? Akkor gyere hozzám dolgozni, 1 millióst kezdő fizetésed lesz, és hogy könnyebb legyen mindkettőnknek, mikor utalom a pénzed, elhagyom az összes 0-t az 1-es mögül. -
Agyturbinikusz #6 Nem erdekes: Bank mondja Bitcoinnak, hogy veszelyes :)
Hallotak mar az Amerikaban bankrendszer eszetlenul kihelyezett hiteleirol?
Az nem veszelyes ugye? Vagy a tozsdei spekulacio amit a bankok csinalnak?
Esetleg az ingatlan spekulacio?
Nem nem a bankok nem csinalnak ilyet az mind Bitcoin.... :)
-
morguldae #5 A OneCoin egyértelműen piramis játék. Átverés, semmi értelme. Ez nem egy tényleges fizető eszköz. Ez csak egy lenyúlás. -
#4 Nálunk ettől nem kell félni. Majd az OBA-val kifizettetik, ha valami szemét, önjelölt bróker belebukja a befektetői pénzét... XD
Utoljára szerkesztette: AgentKis, 2017.05.11. 10:27:30 -
#3 Szerintem most inkább altcoinokat érdemes venni, (Ethereum, litecoin, dash) a Bitcoin mellé, és ha az egyik árfolyama be is zuhan, a többi tartja magát. Bár az árfolyam ingadozik mióta léteznek blokklánc alapú pénzek a tendencia inkább felfelé irányul. A Bitcoin most 1800 dollár, szerintem hamarosan lesz egy korrigáció, csak azután veszek. (De a megtakarításnak csak kis részét merem így is csak erre rátenni)
A onecoin tényleg csak egy szimpla piramisjáték. -
Cat #2 Szerintem arra gondolhat, hogy néhány nagytulajdonos tranzakciói is meg tudják mozgatni az árfolyamot. Dehát ez mondjuk a magyar forinttal ugyanígy van. Nyilván az euróhoz képest nézi.
Utoljára szerkesztette: Cat, 2017.05.11. 02:33:47 -
Sydra #1 "Míg a bitcoinnál a legnagyobb problémát az jelenti, hogy túl kevés van belőle és ez sebezhetővé teszi az erős árfolyam-ingadozásokkal szemben"
Ez az állítás értelmetlen. Teljesen mindegy hogy hány nullát írunk a számok mögé.