4
-
#4 Mert ha osztott képernyőt használsz (és a két ablak ugyanakkora), akkor tök mindegy, hogy állítva vagy fektetve van a telefon, a két ablak magassága és szélessége ugyanannyi (négyzet).
Én azt nem értem, hogy mire jó az osztott képernyő. Amikor mondta a teló, hogy ilyet is lehet vele, megnéztem, de sosem használtam semmire. Igaz, talán ebben az is közrejátszik, hogy az én telefonomon még nem natív Nougat-szolgáltatás, hanem belegányolt LG, és pont azok az appok nem támogatják, amiknél talán jól jönne, de igazából az esetek 99,8 %-ában nem használnám, az okosteló nem összetett feladatokra lett kitalálva. -
Mentol #3 Ezt a kijelzőarányt miért erőltetik??? Olyan otromba (hosszú,vékony) tőle a készülék. -
#2 Rettegek a naptól, amikor megáll a Galaxy SIII Minim. Pedig már nem egy sebességbajnok, de új korában ideális középkategóriás készülék volt. Az a baj, hogy erőltetik ezt. Bár ördögi kör, mert egyrészt ugye generálják az igényt a minél gyorsabb SoC-ra, jobb üzemidőre, és persze ez nem kerülhet egy 10 mm-es házba. Jobb híján a telep csak széltében tud terjeszkedni, akkor pedig már legyen a kijelző is nagyobb, ami növeli az energiaigényt, így erősebb akku kell, és a kör bezárul. -
CairoJack #1 Az 5,4 colos "mini"-t oda dugják, ahol a legjobban fáj...
(Szerk: aztán meg megy a sírás, meg a csodálkozás, hogy egy "semmi értelme" termék senkinek nem kell. És persze az lesz a konklúzió, hogy a kis telefonokra nincs igény, ezért majd csinálnak jövőre egy 6,5-eset... Barmok)
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2017.05.04. 22:23:15