Itt a rövidfilm, ami a Prometheus után játszódik és megmutatja, mi történt a szereplőkkel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A prometheus jó film... lehetett volna, ha nem lenne tele baromságokkal, kiszámítható és a régi filmből újrahasznosított dramaturgiai elemekkel, haszontalan, irracionális karakterekkel. De tele van. Szar film. Talán a sci-fi történelem második legszarabb filmje.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

én félek egy picit, hogy gagyi lesz. Pont az ilyen kis filmek miatt gondolom ezt. Van egy külön kisfilm, hogy mi történt pl. a robottal. Ez nem fért volna bele a filmbe ha már a sztori line meg volt az első résznél is? Én félek, hogy olyan lesz mint az első, hogy egy külön BL lemezt kell végignézni, hogy megértsd a filmet. (nem mellesleg a kiegészítő film majdnem olyan hosszú mint a film). És még így is van kérdőjel. Kedvencem a létra, ami csak úgy megjelenik David kezében. Még a kiegészítő film sem tér ki rá. Pedig nem egy elhanyagolható szerepe van a filmben a cucnak. Neked legyen igazad, én félek, hogy nem lesz jó.
(az előző rész is a bevétel/kiadás arányát nézve semmivel nem jobb mint az AvP bármelyik része, ami utal a néző számra is egyben.)

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

Belegondolva Scott már dolgozott a Prometheus folytatásán a film befejezése után vagy alatt esetleg előtte is, mint Cameron az Avatarnál egy több részes sorozatot épített fel folyamatosan és kb. 2 éve jött Blomkamp a saját projektjével ami valószínűleg ütközött Scott elképzeléseivel, már felépített koncepciójával.
A Blomkamp féle Alient én is nagyon akartam volna, de még hiszek benne hogy megvalósul ha lecseng a Covenant ha zseniális lesz ha csak egy film jól összerakva a régi filmek elemeiből, mindenesetre legjobban a tervezők köré szőtt misztikus eredettörténet és a jelen helyzetük felfedését várom.
Zombee
Pedig a Prometheus egy jó film. Egy jó filmnek a fele, ugyanis akárhogy is nézzük, nincs vége. És most Scott, csak hogy betartson az Alien 5-nek, csinált egy Alien filmet, és az elején 5 percben, rosszabb esetben egy olcsó Youtube videóban elintézi a Prometheus film második felét. Mindezek után az egyetlen opció, ha a Covenant zseniális lesz, akkor talán megbocsátom, hogy miatta kukázták Neil Blomkamp (District 9) jónak tűnő projektjét.

wraithLord
Ja, ok, kicsiben néztem melóhelyen. 😄
Nyisd ki a szemed. Az űrkikötőben több ezres tömeg gyűlik össze a hajó fogadására, akiket David lebombáz a biológiai fegyverrel. Az android írtja ki a bolygót.
Az meg, hogy az épületek milyen stílusban épültek eléggé lényegtelen egy antigravitációs dokk árnyékában.

wraithLord
Remélem, ez nem lesz olyan, mint a Prometheus.

Ahhoz képest, hogy ilyen fejlett faj, úgy néz ki a bolygójuk, mint a Föld az ókorban. Lehet, hogy már kihaltak a xenomorphok miatt? Vagy nem ez a szülőbolygójuk, hanem ez is egy elhagyott kísérleti xenomorphkeltető? 😄