8
  • oritomi
    #8
    lásd zsiguli.40éve változatlan :)
  • Tetsuo
    #7
    Azért a hitele sokat kibír, még ha fedezet nélküli is az értékmérő valutája.
  • amaylight
    #6
    Az USA már mindenféle Apollo-programok nélkül is simán csődbe tud menni, nem kell nekik ehhez mindenféle gigakiadás, lásd az USA fióktelepeként/félig tagállamaként működő Puerto Rico vergődését és minapi csődvédelem-kérését.
  • kvp
    #5
    A gond az, hogy rengeteg penzt elkoltenek evente, viszont szinte semmit sem haladtak az uj urrahak fejlesztesevel. A regiek mar evtizedek ota nincsennek gyartasban es a siklokon elvesztett es tonkrement egysegek miatt mara osszesen 11 darab maradt beloluk, amik korulbelul 8-10 evvel vannak tul a maximalis elettartalmukon. Szoval nem csak a fejlesztes nem halad, de a regi keszlet is eppen mostanaban fog elfogyni. Ha nem csinalnak valamit nagyon gyorsan, akkor kenytelenek lesznek orosz urruhakat venni. Mondjuk mar igy is joreszt az o felszerelesuket hasznaljak az amerikaiak az ISS-en, meg az oda vissza uton, mert az oroszoknak legalabb van. (ugyanis egyszeruen gyartasban tartottak a regi, elavult, de egyebkent bevalt megoldasokat)
  • Tetsuo
    #4
    Még egy Apollo-programot nem bírna el az US, összedőlne a költségvetés a felétől.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.05.03. 13:23:28
  • morguldae
    #3
    A NASA annyit hazudozik, meg manipulálgat, egyszerűen csak hazudják azt, hogy van nekik 200 űrruhájuk aztán minden rendben. Elhisszük.
  • SaGaIn
    #2
    Egyik programot állítják le a másik után és kezdenek mindent előlről... Ott is megy az állami pénzek eltapsolása eredmény nélkül. ( én a tanulmányokat nem tekintem eredménynek)
    Ideje lenne úgy hozzáállni, hogy amit elkezdtek azt fejezzék is be...
    Amíg nem emelik meg az összegeket olyan szintre mint az apolló program idején és nem kezdenek el azzal foglakozni hogy ez elkezdett programokat befejezzék mielőtt újba kezdenek addig helyben topogás lesz.
    Utoljára szerkesztette: SaGaIn, 2017.05.03. 10:20:20
  • NEXUS6
    #1
    Pedig lassan itt a strand szezon.