Bejelentették az Avatar 2, az Avatar 3, az Avatar 4 és az Avatar 5 premierdátumát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokat akar a szarka
"4 résznyi anyagot forgatnak jelenleg, ami lassan befejeződik"

Még el sem kezdődött a forgatás.

NEXUS6
Valami nagyon ütőset kell kitalálni, mert gyakorlatilag végetér az avatar keltette 3D mozi korszak mire megjelenik.

Ha jól láttam most pl Ridley Scott már VR filmet rendez.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

4 résznyi anyagot forgatnak jelenleg, ami lassan befejeződik... emiatt nagy az idő/kihagyás... legnagyobb munka a digitális utómunka lesz... meg ha kell itt-ott pótforgatás... de ez nagyon nm jellemző Cameron-ra
"Szerintem bookmarkold el ezt a kijelentést, és nézd vissza 2020-ban. Engem biztos nem fog érdekelni, de az Avatar sem azért lett siker, mert annyi embert érdekelt volna. Minden idők 80. legjobb nyitóhétvégéjét hozta. Nem a prehájpja volt nagy."
Majd kiderül.
Most, hogy már a "csapból" is meg lehet nézni utána pár héttel.
Ja, az a durva az Avatarban meg a Titanicban, amivel rekorderek még mindig, hogy bár alig 4-5%-át keresték a nyitóhétvégén a teljes bevételnek az amerikai piacon,de lévén nagyon lassan csökkent az érdeklődés, a 4. hétvégétől kezdve dominálnak (minden idők legmagasabb 5. hétvégéni bevételétől kezdve első az Avatar, második a Titanic). A 8. hétvégétől a Titanic az első, de a második Avatar még így is több, mint duplaannyi pénzt hozott, mint a harmadik helyen álló Reszkessetek Betörők.
A szokvány megafilmek 25-35%-át meghozzák az első hétvégén a kiadásoknak Amerikában, aztán rohamos csökkenés. Cameron két sikerfilmjét viszont stabil érdeklődés tartotta a listák élén.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Tikal
Cameron is megbuggyant öregkorára, öt rész?!?? :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jönnie KELLETT VOLNA? nem hiszem, hogy halvány gőzünk lenne a filmkészítés ezen aspektusáról. a másik, hogy Cameronról van szó. Tudod, hány filmet csinálni James Cameron az elmúlt 20 évben? Kettőt. A világ legtöbb bevételt hozó filmjét és a világ második legtöbb bevételt hozó filmjét. Lehet utálni az Avatart (maximum közepes volt, egy semmi extra animációs film, amiben volt pár hús-vér szereplő), de valamit nagyon tud Cameron. És annak köze lehet ahhoz is, hogy nem siet. Gondolj bele, a két Terminátor között is eltelt 7 év, az Alien folytatását is 8 év után csinálta meg. Na, bumm, most 11 év lesz két rész között, de csak azért, mert utána jön a többi is. Szerintem ez belefér.

"Most már nem érdekel szerintem annyira sok embert. "

Szerintem bookmarkold el ezt a kijelentést, és nézd vissza 2020-ban. Engem biztos nem fog érdekelni, de az Avatar sem azért lett siker, mert annyi embert érdekelt volna. Minden idők 80. legjobb nyitóhétvégéjét hozta. Nem a prehájpja volt nagy.
Kb 1-2 évvel már jönnie kellett volna a folytatásnak. Ez a húzás már egy idő után röhejes volt.
Most már nem érdekel szerintem annyira sok embert.
molnibalage83
A szereplők egy része akkor talán már életben sem lesz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Voltan
Erre a hírre csak azt tudom mondani, hogy LOL :D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"