6
-
sckonti #6 a szarból sosem elég úgy látszik. -
Prof William #5 Egyet értek. Kellene valami évadokon átívelő főszál.
Pl. Megtudnák hogy Szilás Hegységben van egy hatalmas Safe Zone (mint a World War Z. könyvben) ahol még van működő kormány + a többi és csak az ország 9-10-e van elhagyva.
És teszem azt oda kellene eljutniuk. Közben persze útjuk során találkoznának mindenféle népséggel és láthatnánk új helyszíneket és nem ugyanabban a nyomorult erdőben kolbászolnának már negyedik éve.
Vagy valami hasonló... -
ntom #4 Én idén elkaszáltam mindkettőt. Nem történik semmi, csak minden kilométerkőnél egy újabb idióta csoporttal való összekülönbözés az utolsó konzervekért, évadokon keresztül elhúzva. Jobb lenne egy kicsit nagyobb léptékű téma már egyszer, a civilizáció újraépítése, vagy legalább egy cél, ami felé évadokon keresztül tartanának. Mint pl. ami Eugene Wasingtoni laborba juttatása lehetett volna. -
Wittgen #3 Szerintem ez a FTWD nagyon jó kis sorozat, a karakterek is kezdenek beérni. Még 1-2 ostoba szereplőt kinyírnak brutálisan és rendben is leszünk. -
tomboy013 #2 Mindkettő walking dead egy nagy kalap kaki. A simának az első évada jó volt de azóta átment szappan operába, az új meg már az elejétől egy értékelhetetlen vacak. -
GixEr #1 Az eddigi reszek booorzalmasan vontatottak voltak, ha tudnanak bele egy kis eletet csiholni tobben neznek.