9
-
Cyberdog #9 Erre gondoltam én is - Lego Star Wars: The Freemaker Adventures
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.04.22. 01:21:01 -
zetortraktor #8 Másik Star Wars-sorozat -
Cyberdog #7 Esetleg nem lehet, hogy a LEGO Star Wars-ra gondol a cikk írója? -
Hoz_Hun #6 Na igen. Én sem tudom milyen másik SW sorozatra gondolt a cikíró.
Amúgy a CW nekem is sokkal jobban tetszett, de ez se rossz. -
Wittgen #5 Az első évad még szó-szó volt, de a második már eléggé tetszett. A Clone Wars meg átment felnőttesbe az utolsó 2 évaddal, e miatt bírtam.
Amúgy mi a másik sorozat, ami fut? Én úgy tudom, hogy a CW befejeződött már a Rebels elkezdése előtt. vagy a cikkíró a mozifilm sorozatra gondol, mint másikra? -
#4 Clone Wars nekem is jobban tetszett, de el kell ismerni, hogy a második szezonra sokat javut a Rebels (Maul megjelenésével). Mondjuk a karakterdesign ami elsősorban visszatartott a sorozat elkezdésétől, de egy idő után megszoktam. -
Ender Wiggin #3 Érdekes, én ezt nézhetetlennek tartom, ellenben a Clone Wars-szal pont úgy vagyok, ahogy te ezzel. Bármikor meg tudom nézni az epizódokat. -
Angelus1991ster #2 Amennyire elutasítottam az elején... későbbiekben meg vártam az újabb epizódokat. Ezután mikből lehetne új sorozat? 6. epizód és a 7. epizód közti időszakból? Baljós árnyak előtti időkből?
Sajnálom ezt sorozatot. Az Erőt is jól "jelenítették" meg. Kicsit a Clone Wars-os lsd trip már túl sok volt, Rebels-ben már visszafogták magukat. -
#1 Kár érte!
Én asszem 2 évadot láttam belőle, az egyik legjobb SW produktumnak tartom. Az eredeti trilógia meg ez, amit képes vagyok többször is megnézni.
A többi alkotástól (beleértve az új részeket is) mindíg valami bajom lesz, az álmosság még a legkevésbé gázos ezek közül. :)