11
  • Epyx
    #11
    "Platformok: PC, Xbox360, PS3, PS2, Wii" Na ne szórakozzunk ?!
  • nlght
    #10
    Örüljetek, hogy nem törölték még a hozzászólásokat :) Amúgy már évek óta nem adják a "cikkírók" a nevüket a kreálmányaikhoz. Vajon miért?
  • Ender Wiggin #9
    Annyi hibája van, hogy ezt még korrekt iparosmunkának sem lehet nevezni.
  • Jackal
    #8
    A PR cikk lényege nem a hiteles információközlés, hanem hogy elhitessen valamit valakivel valamiért. Nem értem mért vagytok kibukva ezen :D (hazudott már más is. Indexen hasonló tartalmú cikk jelent meg róla tegnap, véletlenül)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2017.04.17. 11:33:10
  • TokraFan
    #7
    Jaja, pont így. Még ha csak ez az egy hülyeség lenne a cikkben, az is sok lenne, de van mág számos másik. Pl. a fejlődési rendszert szerinte leegyszerűsítették, holott éppen ellenkezőleg...

    Rendkívül gyenge cikk, mint mindig. Néha mondatokon átívelően nem közöl az ég világon semmit, csak teljesen semmitmondó bővített mondatokkal operál, amiből nem tudunk meg egy fikarcnyi infót sem a játékkal kapcsolatban. Ahol meg mégis, ott pontatlan vagy teljesen fals az egész...
  • vik3
    #6
    Kiábrándító játék és cikk
  • Totti5
    #5
    Érthetelen hogy lehet ilyet leírni, ez sok kérdést felvet. Nem játszotta, nem értette, nem látta, nem fogta fel. Pláne miért kell lelőni ezt a fordulatot... bár mivel hülyeséget írt, így ez nem is lényeg.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.16. 20:36:04
  • Evoluti0N
    #4
    Látszik, h a cikkíró nem is játszik azokkal a játékokkal, amikről ír, hanem különböző oldalakról szedi össze az infokat. Múltkor is a Nier Automata automatikus mentési rendszerét említette, amikor nincs a játékban olyan, amire mellesleg emlékeztet a játék jó sokszor.
  • CairoJack
    #3
    Én kb. 2 óra játék után feladtam ezt a POS tengert, de odáig én is eljutottam a játékban, hogy a Pathfinder meghalt, és pont úgy halt meg, ahogy te mondod. Ezért is pislogtam nagyokat, mikor olvastam a cikket, hogy most én tolom full kreténben, vagy a cikk szerzője...

    ME A kapcsán kiszámoltam, hogy az eredeti trilógiában kb. 1300-1500 játékórám van, így talán hívhatom magam FAN-nak, de ezzel a borzalommal nem voltam képes játszani sajnos. Várok vele fél évet, hátha addig javítanak a mimikán, meg a sok bug-on, és nekifutok még egyszer, mert a story érdekel, de gyanítom olyan nagyon nem fogom élvezni. (Ne legyen igazam!).
  • Tinman #2
    Hmmm... no meg miért van mindegyik képen Mass Effect Andromeda felirat? Saját shootok szoktak lenni, nem véletlenül.
  • Hoz_Hun
    #1
    "A játék kezdetén Alec Rydert vesszük irányításunk alá, aki azonban már rögtön az elején életét áldozza egy, a sztori szempontjából rendkívül hasznos információ kiderítésének érdekében."

    Nem bántásként, de Alec Rydert SOHA, ismétlem SOHA nem vesszük irányításunk alá. Nem információért áldozza az életét, hanem a saját GYEREKÉÉRT (akit a játékos IRÁNYÍT)!!

    HONAN SZEDI A CIKKÍRÓ AZ INFORMÁCIÓIT?!?
    Nem tudom, hogy ez a leírás fordításból ered vagy sem, de marha durva ilyet leírni.

    Nemolvasomtovábbacikket.... grrrrr
    Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2017.04.16. 12:41:22