5
  • CairoJack
    Én S7 Edge-et használok, bizton állíthatom, hogy a hajlított kijelző egy nagy baromság. Haszna nincs (vagy csak annyira minimális, hogy említésre sem méltó) ellenben tényleg baromi kényelmetlen, mi több kontraproduktív. Az, hogy szép-e egyedi megítélés kérdése, nekem speciel tetszik, de a használhatóság miatt jobban szerettem volna egy S7-et anno, csak mikor ezt vettem, nem volt, viszont az Edge meg elég jó akcióban volt (konkrétan S7 áron) így elhoztam, mert eladásnál majd többet ér.
  • Sir Cryalot
    "A péniszirigység elmélete Freud nevéhez köthető ."

• bunny
    Valamivel el kell adni az új sz*rokat, a hajlított kijelző menőn néz ki és ennyi pont elég a sikerhez. Az észszerűség már nagyon régóta nem kritérium a divatcikkek terén, és lássuk be, a telefon is az lett sajnos.
  • Andrevv
    Én sem értem mit bírnak ebben a hajlított szélű hülyeségben, semmi értelme. Az OLED pedig nálam kerülendő technológia mert nem elég tartós. Elég baj már az is, hogy az akku élettartama alig tart tovább mint 2 év, ráadásul mostanában nem is cserélhetőek, ezért egyre szűkül a választák. Nálam egy telefon 3-4 évig kell tartson, az OLED pedig viszonylag hamar halványul. Már nem is tudom melyik gyártót válasszam, mindegyikben csalódtam élettartam és minőség szempontból. Sokszor visszasírtam már a jó öreg Nokia E71-et...
  • Omega
    Nem értem honnan jött ez a telefon hajlítási mánia, nem praktikus és hülyén néz ki. Még nem próbáltam, de a használhatósága is rossznak tűnik, pölö. az értesítések jobb olvashatóságához fordítani kell majd egy kicsit, az üzenetek bepityegéséhez pedig vissza, vagy mi lesz ebből?! Véleményem szerint a képernyő hajlításának csak nagyobb kijelzők esetén van értelme.