18
  • Grifid71
    #18
    Amikor majd eljön a dicső 112 ideje akkor majd Viktorka lesz a második diktátor aki azzal írja be nevét a történelembe, hogy behívja az orosz csapatokat...
  • ostoros
    #17
    https://sg.hu/cikkek/it-tech/124815/hanyag-eszkozkezeles-jellemzi-a-nemet-parlamentet
  • esztyopa
    #16
    De a*kivonulás*sem rossz !
    /Ez már *bevált*eszköze a fityesznek/
  • esztyopa
    #15
    Ha sarokba szorítanak...zavard össze Őket !
    Tegyél fel egy teljesen oda nem illő kérdést,vagy kezdj el valami egészen másról beszélni !
  • felemelő
    #14
    A probléma nem ez, hanem hogy az oldal közli, hogy adatokat nem ad át harmadik félnek... aztán átad.

    Innen vedd komolyan!

    De ahogy én hallottam a személy beazonosítása és a bevitt válaszai első 256 byte-ja ment át, vagyis hogy mit is töltött ki.

    Innen a "harmadik féllel nem osztom meg" elég nagy átverésnek hangzik!
  • fonak
    #13
    Nyilván mindenki használja a google-t, az nem szúr senkinek szemet, az USA elvileg szövetséges, és demokratikusan szerzi meg az adatokat, amik érdeklik. :)
    Nem tudom miért használták a yandexet, nem hiszem, hogy azért, mert az orosz titkosszolgálatot nagyon érdekelné, hogy kik válaszoltak a nemzeti konzultációra és mit.
    Feltehetően az oldal készítői akarták kihasználni a yandex valamilyen szolgáltatását, amit a gugli nem nyújt.
  • AnuluWork #12
    Én nem értek ehhez. Van alapja amit ez ír?

    Lehallgat a nemzeti konzultáció, vagy a 444 hallgat le?
  • HUIrnok
    #11
    Van, amivel egyetértek a hozzászólásod tekintetében! Csak ez lehet, hogy nekem édes kevés.

    De itt a tapasztalati, és az XY korba lépést kísérni tudó tényezők témája miatt, már sokkal mélyebb vízekre vezethet a fejtegetésünk is, ha most elkezdjük kitárgyalni. Mit szólsz hozzá, ha már ezt inkább PÜ-ben folytatnánk?

    Ez a fórum felület túlságosan kevés hozzá, hogy itt igazságosan folytathassuk az érvelést, megvitatást és esetleges írói eredményünk.

    Érdeklődve várom vélekedésed.
    Tisztelettel: HUIrnok
  • moikboy
    #10
    Az e-mail címet küldte el, meg valami blobot. Utóbbit tartalmát ki lehet bogarászni ha valakit nagyon érdekel.
  • fonak
    #9
    A választást az befolyásolta, amik kiderültek a demokraták és Hillary csapatának dolgairól, csak azóta is megy a terelés. Minden más esetben a liberálisok a demokrácia győzelmének tekintenék, hogy a kampányban kiderültek egy párt/politikus piszkos ügyei, ez esetben viszont arról, hogy "Oroszország megtámadta Amerikát" és hasonló kreténségeket.
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.04.12. 14:13:44
  • fonak
    #8
    Ez most egy custom kód volt, vagy a yandex mérőszoftvere? A kódból ki kell derüljön, mit csinált és mi nem (meg az adatcsomagok elemzéséből), nincs olyan hogy "el tudja képzelni, hogy". Ki kellett derüljön feketén-fehéren.
  • Csaba161
    #7
    "...Ehelyett Németh Szilárd felállt és elmenekült a kérdések elől.

    Ennek pedig sokkal bővebb jelentéstartalma van, mint azt elsőre gondolnánk. Az, hogy Németh nem megmagyarázni akart egy orosz mérőkódot, hanem elfutni előle, azt jelenti, hogy ő simán el tudja képzelni, hogy a kód tényleg Oroszországba küldi a felhasználók adatait, és a nyilvánvaló nemzetbiztonsági kockázatok ellenére ezzel semmi problémája nincs.

    A nemzetbiztonsági bizottság kormánypárti többségének pedig az internet alapvető működéséről sincs képe akkor, amikor az amerikai választást jelentősen befolyásolta az, hogy hekkerek feltörték a Demokrata Párt szervereit.

    Egyik verzió sem megnyugtató, ahogy az sem, hogy Németh Szilárd és a magyar kormány számára a nemzetbiztonsági kockázat csak akkor fontos, ha politikai hasznot remél belőle, mint a migrációnál, vagy le akar számolni egy vélt, vagy valós politikai ellenféllel, mint Soros György esetében."
  • ntom
    #6
    A bölcsesség a tapasztalat, a tapasztalat (többé kevésbé) az életkor eredménye. Mivel mindig lesznek éppen választókorba lépő 18 évesek, ezért bölcsességre, társadalmi érettségre hagyatkozni ilyenkor nem lehet - ezért vannak helyette törvényeink. Amikor számlát akarok vezetni, vagy egyáltalán kényesebb useradatot tárolni, alapból kötve van a kezem, ha azt egy másik kontinensen lévő felhőszolgáltatónál akarom megtenni - ez alól drága kormányunk sem lehetne kivétel, aki ennél sokkal érzékenyebb adatokat tárolgatott most orosz szerveren.
    Egy "bocs, ezt elcsesztük" ilyenkor azért jöhetne a sorosozás helyett.
  • MBW126
    #5
    https://www.youtube.com/watch?v=Hf2mYoYYkFI
    Utoljára szerkesztette: MBW126, 2017.04.11. 23:01:26
  • morguldae
    #4
    A "Fidesz egyre magasabb szinten űzi a bunkóságot, arroganciát és pökhendiséget" - fogalmazott, felvetve: ezek után döntse el a magyar társadalom, hogy van-e takargatnivalója a kormánynak.

    ÍGY VAN! De ne maradjon ki a LOPÁS sem, azt is magas szinten űzik már! De reméljük hamarosan eljön majd az elszámoltatások ideje!
  • lohahuge
    #3
    Az orosz kémek a magyar vizummot névbemondás alapján kapták, mint kiderült.
    Nem az NSA-tól kell tartani itt magyarországon, hanem az FSZB és a többi orosz titkosszolgálattól, még a demokrácia máza sem tartja vissza őket !
  • lammaer
    #2
    Hihetetlen hogy bármilyen feltett kérdésre tudnak Sorossal válaszolni... mi köze van a CEUs balhénak ahhoz hogy ruszki szoftvert használnak államilag?
  • HUIrnok
    #1
    Ebből itt egy nagyon komoly, bölccsé tevő, és letisztázható dolog azért kibújik. Csak magunkért vagyunk, leszünk felelősek. A társadalmi rend nagyon nagy átláthatóságra szorul, ahol már egymagunk is alkothatunk, ha képesek, és erősek tudunk maradni ahhoz, hogy változni tudjunk a magunk szintjén. Legyen az erény kifejezése, vagy egy belső meggyőződés kifejtése.

    Nagyon meggondolttan és tájékozottan kell cselekedni, ha valaki ilyen pozicíóban kíván cselekedni, aztán ehhez tartani önmagunkat, ha elakarjuk kerülni az ilyen hibákat, mint a cikk által kitárgyalt eset.

    Magam ezt, csak egy egyszerű visszaigazolásnak veszem, hogy amit még én választottam. Az stabil, szabad és bárki számára elérhető volt, marad és lesz.

    Itt van a kezdeményezés, ha valaki nem ismerné.

    Szent Korona Bank: www.szentkoronabank.hu
    Apostoli Magyar Királyság: www.apostolimagyarkiralysag.info

    A kettő együtt van. A kis koncepciós perről meg a honlapon találhatók további anyagok, amik tisztázzák a kezdeményezés egészét.

    Aki ellenségesen viselkedik velem szemben, azt letiltom. Csak a teljesen normális hozzászólásokat olvasom el, és válaszolom meg, ha lesz ilyen még egyáltalán.

    Köszönöm a figyelmet!
    HUIrnok