9
  • Ender Wiggin #9
    A Brad Pitt-féle nagy költségvetésű volt és nézhetetlen. Nem ezen múlik. A spanyol REC-széria meg elég jó, és kispénzből. Nem a pénz teszi nézhetővé. És ez igaz a szuperhősökre is. Vannak még olyan emberek, akik szerint jó film csak amerikából jöhet, és mikor az arcukba nyomják, hogy mekkorát tévednek, azonnal terelni kezdenek, meg gúnyolódni.
  • Wittgen
    #8
    Hogy ne legyen off:

    " -Szia kislány, mi az a lábad között?"
    "-...mókus..."
  • Wittgen
    #7
    Lehet, hogy készül évente 20 zombifilm, de azok közül jó, ha van 1 nagyprodukció (moziban adják), van kb 1-2 "B" kat., ami nem mozis, de minőségben nem rossz, a több, mind a sztori, mind a színészek, mind a látvány, stb tekintetében teljesen amatőr és nézhetetlen celluloid hulladék.
    Tehát igen, (nézhető) zombi-film alig-alig készül.
  • zetortraktor
    #6
    De tényleg, egyszerűen röhej, hogy
    - 2016-ban Amerika kőkemény egy zombis mozifilmet volt képes kiköhögni magából, a Pride and Prejudice and Zombies-t.
    - 2015-ben is egyet, a Scouts Guide to the Zombie Apocalypse-et, már ha annak lehet nevezni, mert adták 3 hétig (a Maggie-t ne számoljuk bele, mert az VOD-riliz volt, csak bemutatták pár moziban.)
    - 2014, mindenki tudja, fekete év volt, nulla amerikai zombis mozifilmmel, ami azért is meglepő, mert 2013-ban sok éves csúcsként volt kőkemény 3 zombifilm a mozikban.

    És igen, a Resident Evil menti a becsületet némelyik évben, és azt akkor is ideveszem, ha nemzetközi a koprodukció és Amerikában csak 2017-ben került mozikba. Olykor japán, koreai, kínai vagy spanyol (és norvég!) zombifilmek beesnek és népszerűek lesznek.

    Külön házifeladatként meg lehet számolni, hogy a hollywoodi zombis mozifilmekből mennyi került bemutatásra a magyar mozikban.

    És akkor ezek után meginvitálok mindenkit egy közös röhögésre, amikor elolvassuk ismét ezt a tudatlan kijelentést:

    ezek a szuperhősös filmek már ott tartanak mint a zombisok

    konklúzió: Hollywood gyártja ezerrel a szuperhősös filmeket. Hollywood jóformán nem készít zombis filmeket.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2017.04.10. 06:37:09
  • zetortraktor
    #5
    Azért, mert még mindig vannak annyira tudatlanok, akik 1. azt hiszik, hogy készül sok zombis mozifilm, 2. azt hiszik, hogy csak 10 zombis film készül, és benyomnak egy listát tamil meg koreai filmekkel, mert egyébként nincs közül a témához.

    Nem tehetek róla, hogy itt lenne egy tök jó műfaj, a zombis, és mégis képtelenek kiaknázni. Van a Resident Evil-sorozat (vagyis csak volt), illetve évente hol nulla, hol egy mozifilm készül Hollywoodban, miközben öt éve zsinórban a The Walking Dead a legnézettebb tévésorozat, és bizonyos területeken (videójátékok, társasjátékok) a zombis tematika mindent tarol.
  • Ender Wiggin #4
    Tekintsd meg ezt a listát:
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_zombie_films

    Ezek szerint zombie-film évente kb. 10 készül. Tavaly és tavaly előtt összesen 25. Szerinted ez lefedi az "egyáltalán nem" kategóriát? Vagy inkább csak a "néhány"-nál kevesebb?
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.04.10. 05:49:28
  • Yagami
    #3
    Ezek a ctrl-c ctrl-v válaszok már évek óta tőled; zseniálisak..jah, mégsem:)
  • zetortraktor
    #2
    Így van, jó meglátás. A különbség csak annyi, hogy szuperhősös mozifilm van évente néhány, zombis pedig szinte egyáltalán nem is készül.
  • paby88
    #1
    ezek a szuperhősös filmek már ott tartanak mint a zombisok