6
  • Tetsuo
    #6
    A holokauszt képeit (még a hamisakat sem) nem cenzúrázzák, ellenben más népirtások, háborús konfliktusok, gyilkosságok képeivel...
    Például.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.04.12. 22:37:43
  • duke
    #5
    Szerintem inkabb megkene szuntetni az egesz arckonyvezest, mert csak gerjeszti az ostoba csocselek ostobasagat.
  • Cat #4
    A globalizáció ilyen. Azzal van a baj, hogy minden országban más az érzékeny pont, és máshol van a határ, de mivel az internet és a kultúra átlépi az országhatárokat, ezért mindenhol kicsapja valami a biztosítékot. Mivel a Facebooknál főként amerikai programozók és vezetők dolgoznak, így számukra egyértelmű, hogy azoknak a törvényeknek akarnak megfelelni, ami máshol nem annyira szívesen fogadott. A legdurvább az volt, amikor egy 17. századi festményt cenzúráztak, merthogy meztelen nők voltak rajta :D
  • Tetsuo
    #3
    Arra megy ki a játék, hogy ne lehessen normalitáspárti, egyenes, igaz véleményt megfogalmazni ott sem.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.04.06. 16:37:59
  • molnibalage83
    #2
    Látom nem sikerült megérteni az írás lényegét..
  • Candi
    #1
    "A gyűlöletbeszéd tiltása fontos része a náci múlttal szembenéző német politikának, de ebben az Egyesült Államok törvényei sokkal szabadosabbak"

    Mondjanak csak egyetlen olyan államot, amelynek területén nem volt soha az eddigi történelme során egyszer sem valamilyen jellegű népirtás. Mindenhol öldöstek már halomra embereket kisebb-nagyobb mértékben, politikai beállítottság, vallási hozzáállás, bőrszín, nemzetiség, ideológia, akármi miatt/alapon. Miért pont Németországnak kell állandóan az ez miatt megszeppent kisgyereket játszania? A többi országnak nem kell szembenéznie a múltjával, csak Németországnak?
    Kezd már a hócipőm tele lenni ezzel a megkülönböztetéssel. A mai Németországnak már majdnem köze sincs a valamikori náci Németországhoz. Vagy nézzen minden ország szembe a múltjával, vagy Németországgal se éreztessék úton-útfélen nyíltan vagy burkoltan a múltbéli hibáit.