5
  • muerte2
    Pontosan: 7.0NRD90M
    Miui 8 Global: 7.3.3
  • muerte2
    Mi 5 - öm van, gyari 7.0 val.
    Nem ertem a hir ezen reszet. Elöbb volt 7.0 frissites a MI5 ömre mint a kollegak Samsungjain. (Kb egy honappal)
  • Jackal
    Az már a 6.0-nál is így van. Viszont a 7.1 kijött régen, nyugodtan átállhatna a gyártó, főleg hogy ugyanaz a proci lesz mindkettőben, elvileg.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2017.04.01. 10:45:08
  • Inquisitor
    Hogy is mondjam, ha az ember követi a Nugátról szóló véleményeket, akkor az van, hogy a 7.0.x egy bughalmaz, NEM véletlenül hagyta ki sok gyártó vagy jött sokára a frissítés. És ugye volt aki ugrott 7.1.x rendszerre emiatt. Szóval oka van. Arról az apróságról se feledkezzünk meg, hogy a nugáttól kb. minden hozzáférési engedélyezés megváltozott, magyarán rengeteg szoftver amit nem direkt erre fordítottak le, az vagy nem megy vagy hibásan. Például nem vicces ha a kedvenc zene vagy videólejátszónak nincs hozzáférése az SD kártyához.
  • bunny
    Hihetetlen, hogy kihoznak egy új telefont és képesen 6-os androidot rakni rá. Qrva nagy csalódás nekem a xiaomi, mondom úgy, hogy az van nekem is. De a következő telefon már valószínűleg nem az lesz. Amilyen jónak indult ez a cég, akkora sz*r lett.