Nem kicsit jó lett a Pókember-reboot új előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem kicsit jó lett a Pókember-reboot új előzetese "
Bazz "ujsagiro" ilyet nem!
Nem kicsit lett jó a Pókember-reboot új előzetese...
Kevesebb valo vilag es tobb konyv basszad meg...
Bazz "ujsagiro" ilyet nem!
Nem kicsit lett jó a Pókember-reboot új előzetese...
Kevesebb valo vilag es tobb konyv basszad meg...
Kíváncsi voltam h. a végén lesz e vmi poénszerű benyögés, lett...
Megnéztem a Raimi-félét annak idején, f*s volt és unalmas, a folytatásokat hanyagoltam is. Megnéztem az újrázás első részét, az is f*s volt, nem tudom volt-e folytatása.
Ez is kap egy esélyt az elején – bár az sem biztos. A dr Stranget itthon néztem meg és örültem, hogy nem adtam érte pénzt.
Marvel kezd teljesen ellaposodni. Ideje lenne kicsit megújulni, nem csak a CGI-re figyelni.
Ez is kap egy esélyt az elején – bár az sem biztos. A dr Stranget itthon néztem meg és örültem, hogy nem adtam érte pénzt.
Marvel kezd teljesen ellaposodni. Ideje lenne kicsit megújulni, nem csak a CGI-re figyelni.
filmben mondjuk legyen a 3.,ha a 77es sorozatot számoljuk elsőnek,mint élőszereplős..utána tobey..majd andy..most tom..
rajzfilmeket is belevéve huhúú..
viszont már most tetszik ez a testre alkalmazkodó megoldás a ruhánál..meg utána a scarlet spider féle ruha..kiváncsi leszek a hálóvető eredetére,ha egyáltalán kitérnek arra...
Utoljára szerkesztette: xido, 2017.03.28. 23:31:14
rajzfilmeket is belevéve huhúú..
viszont már most tetszik ez a testre alkalmazkodó megoldás a ruhánál..meg utána a scarlet spider féle ruha..kiváncsi leszek a hálóvető eredetére,ha egyáltalán kitérnek arra...
Utoljára szerkesztette: xido, 2017.03.28. 23:31:14
Ez kb. hanyadik rebootja a pókembernek?
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Mindkettő. De nem is kell testépítőnek lennie, hisz pókereje van. Amúgy a Tobey Maguire-nél már most jobb.
Félelmetesen csoffadt felépítésű ez a szerencsétlen... Vagy csak a feje túl nagy?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ritkán mondok ilyet, de ez tényleg odatette magát... (tehát a film sz*r lesz 😊 ).
Neem, remélem nem, ránk férne már egy jó p"é"kember. Bár én szerettem a Gárfildot is.
Neem, remélem nem, ránk férne már egy jó p"é"kember. Bár én szerettem a Gárfildot is.