7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#6381 btw az új kiugrás rendszerben ha nyomkodod az e-t repülés elején, ugyanúgy reseteli a kamerát előre, szóval nem lehet spamelni továbbra sem
amúgymeg... meh, szerintem most szarabb mint eddig, az animációk szebbek de játszhatóságra gagyi -
#6380 ha tenyleg megy a ban, akkor a kinai csalokkal mar nem kell foglalkozni :c
mondjuk a cenzura az nevetseges de az mas kerdes. -
#6379 Nekem az a nevetséges, hogy az ilyen gyökerek miatt kellenek erősebb gépek a játékokhoz, vesznek el rengeteg erőforrást a védelmek, a cégektől erőforrást és időt. Egyszerűbb lenne egy hatékony megoldás + büntetés ellenük. Mert így nekem, mint játékosnak plusz kiadás és bánat. A cégeknek lehet plusz pénz is ebből, de azért sokszor inkább rombadöntik a játékot, mint nyerészkednek a csalókból a fejlesztők. -
#6378 yep, az jol hangzik (bar a megelozes jobb lenne mint a megtorlas... vegulis itt arrol beszelunk hogy egy profi csapat versenyez random emberekkel programozasban) -
#6377 Hát, ha lehet fellebbezni, akkor működhet. Hibák minden rendszerben előfordulhatnak. Régebben is voltak csalók, csak nem volt ennyi játékos, nem volt ennyire nagy a merítés. A játékosállomány növekedésével nem nőtt a játékok biztonsága és a büntetések sem kielégítőek. -
#6376 Gondolom lehetne úgy, hogy egyszer csaltál, sima ban, még egyszer ugyanonnan, mehet a hw-ban. Az már nem félrement sztori. -
#6375 hardver ban amugy, remelem elterjed mint megoldas
kivancsi lennek egy penzugyi reportra, hogy megeri-e nekik hardverbanolni a buzikat egyreszt
masreszt gondolj bele mi lenne ha egy picit is felremegy a dolog es olyat hw bannolnak aki nem csalt... -
#6374 Szomorú, hogy ekkora divat lett szétcsalni, szétmakrózni minden online játékot, valamint az, hogy a fejlesztő cégeknek jobb dolguk sincs, mint 50 egyéb alkalmazást futtatni a háttérben, hogy legalább a mocskok nagy részét kiszűrjék.
Lehet 300 óra közmunkára kéne ítélni minden csalót, meg egy örökös hardver bann-ra, akkor keresnének más szórakozást. -
#6373 4 anti cheat, working as intended... -
zozoalma #6372 Megjelentek a repülő szánok sok sok kicsi kínaival a teszt szerveren, totál lehangolt , egy rendes kört se tudtam menni :( -
#6371 Az. -
undY1ng #6370 Off: Tényleg nagyon fail lett? Már február óta nincs fent a csgo, de akkor lehet ez már így is marad akkkooo... -
#6369 Kíváncsian várom az élményt, este kipróbálom. -
#6368 tetszik, hogy maga az ernyő sem statikus asset, hanem úgy viselkedik (izeg mozog), mint a való életben (módjával, ha látjátok akkor majd tudjátok miről beszélek.) -
#6367 Elérhető az új ejtőernyőzős system test szerveren -
#6366 Belenéztem, ipari hulladék lett. Kár volt minden percért, amit rááldoztak erre. -
#6365 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6364 Jó lesz! -
#6363 -
#6362 Már csak egy fehér lvl2 helmet kell és te leszel a Sánta Klaudia. :-D -
#6361 sztem ez lesz SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6360 Asszem az updete news ben is az ikonik szakáll volt emlitve mint gift... -
#6359 MY BAD úgy tűnik rosszul mondtam, végig kellett volna olvasnom D: vagy rosszul fordították. mindenesetre akkor jövőhéten töltöm én is... biztos ami biztos... :C
Free skin, for participating in the Snow Map Event
(from China Weibo (China's version of Twitter), bascically them saying if you comment about Vikendi before Dec 21, you'll get a chance to win this)
ha így néz ki a szakáll akkor igen :D
// de még az is lehet, hogy eu nak szakáll ^^
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.12.09. 00:06:23 -
#6358 én mikulás szakállat kaptam, lehet az megy át az éles accra is? -
#6357 lemaradtál, egyik leak videóban a pálya mellett volt új jármű is :) és mivel a map meg minden bejött, sanszos, hogy ez is. (csakúgy mint a fegyver oldalra döntése ironsighthoz)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.12.08. 22:48:36 -
#6356 egy nagy baszom doboz esik ki...én nem tudom ti hol láttok páncélozott járművet!!!??? a repülőben is csak még egy láda van, vagy a sötét háttérbe vizionáltok járművet???, az csak a raktér..eccer be is villan láccik nincs ott semmi csak még egy láda....vagy én nem tudom... bele is láttok a ládába?...vagy ha igen nem lehet baszom nagy ha elfér egy ládába....honnan szedtétek ezt a baromságot...me valaki írta valahol hogy látott egy kommentet hogy valaki látott bent egy olyan körvonalat mint egy páncélos.... ? LOL
sőt én már olyan kommentet is láttam valahol (talán a gamer.hu-s cikk) hogy TANK !
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.12.08. 22:47:42 -
#6355 Van egy újabb leak, ami szerint ingyen skin jár majd annak, aki részt vettem a havas map tesztelésében (letöltötte és ment egy kört) -
zozoalma #6354 A videó végén fellövik a flaret abból meg körön kívül páncélozott jármű esik :) -
#6353 -
#6352 böhöm nagy páncélkocsi???? hol?.
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.12.08. 19:47:44 -
#6351 Nem voltak nagy elvárásaim, meg gondoltam, hogy nem lesz csúnya, de pl Erangelhez képest már ég és föld a különbség grafikában. Arra is ráférne egy kis extra textúrázás. -
#6350 ezeket mondta wj is, és abban igaza volt hogy ez jó hír, mert mindkettő 1-1 setting amit pikpak lehet állítani, meg finomhangolni - a lényegi részek viszont faszásak -
#6349 Tegnap toltunk pár kört az új térképen. Hihetetlen szép, igényes munka, nem akad be, glich-et sem láttam még, de még lesz vele munka.
1. körök elbaszott lassúak, vérunalmas a pálya így
2. loot mennyiség gyász, volt amikor 15 házból sem találtunk egy ar-t, csak hulladék szart -
böhöm nagy páncélkocsi confirmed
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.12.07. 21:08:38 -
zozoalma #6347 Eléggé jól lett megcsinálva , a ghillie suit is állat tiszta jeti vagy a pályán :)
P4wny egész nap a magyarokat irtotta a teszt szerón kis szenyó :D -
#6346 teszt szerón már tolják, most néztem egy p4wnyhof streamban fasza kis map !!! -
#6345 Ez a Vikendi videók alapján baromi jól néz ki, hangulatos map részek vannak benne. várós -
#6344 Most már tudjuk, hogy a bevétel nagy része a promo videókra ment el. Pálya bemutató is jól néz ki, ez is :D
-
#6343 najo akkor lehet igazad lesz -
#6342 áhh már edzett vagyok...párom sikítva indít az ilyenért PETA petíciót....de mikor látta hogy túlélte tollas kisbarátunk...megnyugodott...