Lesz A galaxis őrzői 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban semmi hihetetlen vagy rossz nincs, ha egy jó filmnek a folytatása érdekli a nézőket, és ha jó, még sikeressé is teszik. Egyébként ritka, hogy valami jó, és csúnyát bukik. Pl. ki gondolta volna 3 éve, hogy az elsőre újabb random öregedő színész kapuzárási pánikos akciójának tűnő John Wick siker lesz? Megérdemelten.
Kihagytad a Star Wars-t 😊
Ja, a Disney nem a folytatások stúdiója. A Karib tenger, Pocahontas, Toy Story, Verdák, Szörny Rt., Dzsungel könyve, Bambi, Planes, Finding Nemo/Dory, Wreck it Ralph, Incredibles, Frozen... A már ismert című hét következő animációs filmjükből 5!!! folytatás.
A folytatásoknál csak a forgatókönyvlopást űzik magasabb szinten...
A folytatásoknál csak a forgatókönyvlopást űzik magasabb szinten...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"ritka, mint a fehér holló a legsikeresebb filmek között bármi, ami eredetinek mondható"
Helló.... MARVEL stúdió... könyörgöm, arról szól, hogy filmre viszik a képregényes világukat. Tonnányi anyaguk van...
Minek találnának ki még 100 új szuperhőst, ha már eleve van egy halom?
Azok közül meg azért próbálkoznak bátran. Eleve a Hangya is, Doctor Strange is elég rizikós volt, de nagyon szépen megoldották.
Ha me egészében nézzük a Disney-t...
A Disney jellemzően nem a folytatások stúdiója. Csak akkor folytatnak valamit, ha van egy jó storyjuk.
A Moana pl egész eredeti, és szerintem remek alkotás lett. (nem nem a pocsék magyar változat ugye... azok a dalfordítások rettenetesek)
Szóval alapvetően egyetértek a kritikával, csak szerintem pont a lehető legrosszabb stúdiónak mentél neki.... mert a Disney pont, h eredeti.
A Marvel részéről meg... őszintén, pontosan azt várjuk, amit csinálnak. És pontosan úgy, ahogy csinálják. Ez az igény... az enyém is 😄
Helló.... MARVEL stúdió... könyörgöm, arról szól, hogy filmre viszik a képregényes világukat. Tonnányi anyaguk van...
Minek találnának ki még 100 új szuperhőst, ha már eleve van egy halom?
Azok közül meg azért próbálkoznak bátran. Eleve a Hangya is, Doctor Strange is elég rizikós volt, de nagyon szépen megoldották.
Ha me egészében nézzük a Disney-t...
A Disney jellemzően nem a folytatások stúdiója. Csak akkor folytatnak valamit, ha van egy jó storyjuk.
A Moana pl egész eredeti, és szerintem remek alkotás lett. (nem nem a pocsék magyar változat ugye... azok a dalfordítások rettenetesek)
Szóval alapvetően egyetértek a kritikával, csak szerintem pont a lehető legrosszabb stúdiónak mentél neki.... mert a Disney pont, h eredeti.
A Marvel részéről meg... őszintén, pontosan azt várjuk, amit csinálnak. És pontosan úgy, ahogy csinálják. Ez az igény... az enyém is 😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity