2
 • Daditsx
  #2
  Papíron lehet megvan a 30MB. De a valóság más is lehet. Pl. nálam 20MB a csomag, de a valóság 15MB. Légkábel miatt ennyi a max. (ezt meg is mondták.)
  De ezt a "nagy" fejlesztést gondolom úgy oldották meg, hogy ahol a technika engedi ott emeltek a sávszélességen, hogy meglegyen a 30MB. Aztán megy a simizés, hogy milyen rövid idő alatt mennyi háztartásba eljutott....
 • mrzed001
  #1
  A lóf...t, már elnézést !
  A vezetékes internet árak a Digi-nek hála mennek le, aki üvegszálon/etherneten NAGY sávszélt nyújt, forgalmi korlátok nélkül, valamint hűségidős szerződés mentesen. Minden más RIZSA !
  T-com + UPC talán összebeszélt, talán nem, de ugyanolyan béna szolgáltatást adnak, ugyanolyan drágán, és tosznak fejleszteni. Menekül is tőlük aki csak tud.

  5G, mobilnet? VICCEL a bohóc? Amikor 500 MB-os csomagokba kapni a mobil internetet annyira drága, >10x-es áron a nyugatinak? Egész EU-ban nálunk a legdrágább 1MB, és nem kicsit, hanem nagyságrenddel.
  Szóval tök jó, 1 Gb mobil nettel a havi 2 GB internet csomag mennyi idő alatt is fogy el ? 16 másodperc ?
  Ja igen, és ha elfogyott sem belassításra kerül, hanem Kb-onként kiszámlázzák olyan horror áron, amennyiért a holdra is el lehetne küldeni az adatot oda-vissza.

  A FIDESZ-nek meg nem felejtettük még el azt a közel sem vérlázító internetadó ötletét !
  Ez van ha olyan tech analfabéták vezetik az országot, akik még FAX-ot sem tudnak küldeni, nemhogy email-t.
  Szakértőkre meg úgyse hallgatnak, mert ők a májerek akik mindenkinél jobban tudják. És ne pofázzon már bele holmi IT-s kötssög, hogy 150 Ft/GB internetadó HIPERGIGANTIKUSAN übermegadurva. Mi is a nagy vezért új szavajárása, a: CSICSKA.