4
  • Elmin
    #4
    "Már 2015 óta szkennelik az amerikai beutazók közösségi profiljait"
    És még nem végeztek? :)
    Milyen őskori technikát használnak? :)
  • kvp
    #3
    "Később már napi szinten, óránként lebontva kell mindig leírni mit csinál épp valaki, mire gondol, és ha nem azt csinálja amit a vezér elvár, akkor jön a kitoloncolás vagy kivégzés."

    Ez a szovjetunioban es eszak koreaban is bevalt, nem? Csak ott meg analog technologiaval kell(ett) ezt megoldani. Mondjuk arra kivancsi leszek az amish-okkal mit kezdenek, de legfeljebb majd nem engedik ki oket a rezervatumbol...

    ps: nekem sincs aktiv facebook profilom es nem is szeretnek...
  • msnforever2
    #2
    Akinek nincs "közösségi profilja" az már önmagában gyanús, ezért nem engedik be.

    A következő az lesz, hogy akinek van de új, vagy láthatóan nem használja eleget (kamu profil csak a hatóságok megtéveztésére) az is gyanús, azt sem engedik be.
    Aztán ha valódinak is látszik és használja is, írogat is, lájkolgat is, akkor azt is nézik, hogy mit. Igazából jelenleg is ez van. Ha olyat találnak nem engednek be.

    A következő pedig az lesz, hogy már a bent élőket is alávetik ezeknek az ellenőrzéseknek, és ha túl gyanúsak akkor kitoloncolják őket.
    Ha például nem vesznek részt a gyűlölet óráján minden nap, és nem checkinelnek be és nem csinálnak képeket és nem posztolnak gyűlölköző kommenteket az aktuálisan kikiáltott ellenségképről és nem istenítik aktuális vezetőjüket.
    Később már napi szinten, óránként lebontva kell mindig leírni mit csinál épp valaki, mire gondol, és ha nem azt csinálja amit a vezér elvár, akkor jön a kitoloncolás vagy kivégzés.
    Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2017.03.17. 13:13:21
  • fonak
    #1
    Akinek meg nincs "közösségi profilja" azzal mit csinálnak?