15
Érdemes-e internetes társkersőre regisztrálni?
 • zorrobomber
  #15
  Az értékelést le lehetne bontani több tényezőre, és az összpontszámot kell nézni. Pl. ha 9/10 külsőre a csaj, de anyagilag, családi helyzet terén csak 2/10, akkor lehet esélyed ötös átlaggal :)
 • zolika217336
  #14
  Tudnál irni egy pár helyet légyszives ahol nem kell fizetni az uzenetekert hogy irjak/ olvassak ?? Köszönöm!!
 • Tinman #13
  450km-re élt tőlem a jelenlegi párom. Hétvégente levezettem hozzá, majd vissza (ja 900km). Cirka 1.5 éven keresztül ingáztam, párszor ő jött.

  Jóképűnek nem mondanám magam (sőt szerintem átlag alatti vagyok), de nekem cirka 5-6 randi volt lebeszélve 1 hónap "társkeresés" után, melyből a párom "nyert", pedig ő volt legmesszebb. A többi randira el se mentem, lemondtam őket. Egyszerűen azért, mert a benső és külső értékek nála voltak a legerősebbek. Cirka 8 éve vagyunk együtt, lassan 1 éve házasok.

  A beszélgetés nálunk rendkívül hamar -szándékosan- már nem a chaten/privát üzenetekben zajlott, hanem telón és személyesen. Tulajdonképpen amikor először beszéltünk neten, nagyjából pár nap múlva már telón, 1 hónap múlva meg már lent is voltam nála az első randin.

  Ja igen a lényeg: Tudd hol a helyed. Ha 4/10-es vagy, már az 5/10-es csajokat is jobb ha skippeled, csak fölös és fájdalma köröktől kíméled meg magad. Kivételek persze vannak. Anno pl. rám írt egy 9/10-es csaj, találkozót is javasolt, de kihagytam, pedig nem kicsit intelligens is volt. Mi a tökömet kezdtem volna egy közel tökéletes nővel? Anyagilag se bírnám (nekem nincs több 100k-m egy nőre/hó), meg megenne a féltékenység, esélyem se lenne megtartani. Katasztrófa lenne.
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.02. 10:03:14
 • hawkie22
  #12
  Társkeresön ki lehet fogni normális csajokat. Én rá voltam kényszerítve úgymond társkeresö oldalakra, mivel kiköltöztem külföldre, munkám miatt általában csak késö délután vagy este értem haza, akkor meg már kinek van kedve elmenni valahova ismerkedni. Így maradt a net. Több száz levelet küldtem ki a hónapok során, ebböl 2! randi lett, pedig nem vagyok se csúnya, se alpári, elég jól szituált vagyok, mégse méltattak válaszra a legtöbben.

  Viszont a második lány, akivel randiztam, jelenleg a feleségem, 7 éve vagyunk együtt és van egy fiúnk is már. Szóval összejöhet bárkinek, viszont sokáig tart, míg kifogod azt az egyet. :) Nálam több, mint 1 évig tartott a keresés és 3 vagy 4 különbözö oldalon voltam fent (külföldi társkeresök, illetve otthon a love-hu-n). Kitartás, én azt mondom, és mint elöttem is mondták, tudd, hogy "hol a helyed" és annak megfelelöen keress. Ne akarj normális, "átlagos" srácként egy csinibabát, mert annak nem te vagy a célcsoport.
 • MoRT2195
  #11
  Mindegy, nem ez a lényeg. Mondom akkor érthetően: ha csúnya vagy, ne várj választ egy szép lánytól.
 • Sippie
  #10
  10/11-es csaj társkeresőn? Seems liget
 • MoRT2195
  #9
  Szerinted a nők hány 1000 levelet kapnak? Barátnőm mutatta, hogy hány levelet kapott minden nap, elhiszem, hogy nincs kedvük mindenkinek válaszolgatni. Egy szép nőre mindenki ráír kb, mert "hú de jó volna vele össze jönni", de hát ez nem ilyen egyszerű. Pár tipp:

  1. Képek nélkül esélye sincs az embernek, mindenki töltsön fel magáról legalább 2-3 képet.
  2. Ha nem vagy adonisz külsejű, akkor ne várd el, hogy egy 10-ből 11-es lány válaszolni fog.
  3. Ne annyit írj, hogy "Szia. Mizu? Akarsz ismerkedni?" és hasonlók, mert akkor megint csak nem fog válaszolni. Legyél kreatív, ne valami hülyeséget, vagy sablon szöveget írj.
  4. Általában az se előny, hogy ha több száz km-re laksz az illetőtől. Tehát ha te pl Szegeden laksz, ő meg Győrben, akkor megint csak esélyes, hogy válaszra se méltat.

  És lehetne még sorolni. A lényeg, hogy legyél tisztában önmagaddal, hogy külsőleg és belsőleg milyen vagy, és egy hozzád hasonló kaliberű lányt keress, csodát ne várjon senki. És ez nem csak neked szólt, hanem úgy mindenkinek általánosságban.
 • repvez
  #8
  én is néztem elég sok ilyen oldalt,de eddig még egy válasz sem érkezett a több 100 üzenetemre, a másik dolog, hogy ezek az oldalak kihasználják az amúgy is gondban lévő embereket és lehúzzák ölet mindenért pénzért tehát nem hogy segítenének még jobban megnehezítik a dolgot.
  A csajokat sem értem, ha ne akarnak ismerkedni akkor miért vannak fenn ilyen oldalakon? Meg azért az illem és a jogmodor legalább annyit megkívánna, hogy válaszol az üzenetre még ha nemleges is a válasz
 • SimaSuna #7
  2008 áprilisában regisztráltam az onlyyou-ra....
  Beszélgettem, jól elvoltam.
  Egy csajjal egész jól elbeszélgettem. Pénteken kezdtük, vasárnap már nálam aludt..
  Jófiú módjára semmi szex, majd legközelebb. 1,5 hónap után a csaj úgy döntött, hogy neki ez így nem jó és nem jön többet. Ok.
  2009 márciusában újra megpróbáltam, hogy hátha. Ugyan úgy onlyyou....
  Szintén elbeszélgetések, sablon szövegek...majd megint egy kellemes beszélgetés....órákon keresztül levélváltás, 3 hét után msn cím csere....később telószám csere...majd májusban személyes találkozás.

  2009.május 19-től (lassan 8 éve) vagyok együtt azzal, akit társkeresőn ismertem meg. Együtt hajtunk előre...

  Biztos találsz kamut, mert van, vagy olyat aki nem annak adja ki magát, vagy "beteg" embert....ha csak beszélgetsz és jót társalogsz elég sokféle életet ismerhetsz meg.
  Nem feltétlen kell kapcsolatot keresned, vagy dugópartner, szimpla ismerkedés/barátkozás is kisülhet belőle...
 • MoRT2195
  #6
  Kíváncsiságból én is fel regisztráltam ilyen oldalra még korábban. Vannak értelmesebbek akikkel el lehet beszélni, de vannak bolondok is, akik nem tudom egyáltalán mit akarnak ilyen oldalon. Na mind1, a lényeg, hogy igazából nem kapcsolatot akartam kialakítani egy ilyen oldalon, csak beszélgetni unalmas pillanataimban. :) Aztán 3 nővel ismerkedtem meg komolyabban. Most nem részletezem a dolgokat, a lényeg, hogy vannak értelmesek és lehet így kapcsolatot találni. Én fél éve vagyok együtt valakivel egy ilyen oldalról (tudom nem sok, dehát valahol el kell kezdeni :D), és úgy, hogy igazából nem az volt a szándékom, hogy én itt találjak valami komoly kapcsolatot. Megbeszéltük pár nap beszélgetés után, hogy találkozunk, aztán találkoztunk és hát össze jöttünk.

  Előnye az ilyen oldalaknak, hogy könnyen lehet ismerkedni, bárhol van is az ember, elkezdheti az ismerkedést (én például munka előtt és után a buszon használtam ezt jobbára).
  Hátránya, hogy nem feltétlen azzal beszélsz akit a képen látsz és ha mégis vele beszélsz és azt hiszed milyen jó fej, milyen jól össze illetek, akkor se lehetsz biztos a dolgodban, mert személyesen teljesen más lehet az egész. Interneten könnyebb minden. :)

  A lehúzásról meg annyit, hogy én 1ft-ot nem költöttem, így is lehet ismerkedni. Tény, hogy a legtöbb helyen minden vacakért pénzt kérnek (sok helyen még az üzenet küldésért is), de van olyan hely, ahol azért bármilyen összeg befizetése nélkül lehet beszélgetni/ismerkedni.
 • ntex
  #5
  Pontosítok és valóban kimaradt: Kapsz email értesítőt hogy üzenetet küldtek neked az xy társkereső oldalon, meg szeretne veled ismerkedni stb. Erre felmész nagy lelkesedéssel, hopp nem tudod elolvasni az üzenetet mert nem vagy előfizető. Nekem az első ilyennél le is esett hogy átverés az egész és csak arra próbál rávenni az oldal hogy fizess tagságdíjat amivel valszeg ugyanúgy kitörölheted majd.
  Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.03.22. 09:30:27
 • Montanosz
  #4
  facebookrol leszedett fényképek az userek és többnyire bot válaszolgat, tudom mert ismerősöm is csinált egyet....illetve ingyenesnek hirdeti magát de valojában mindere sms-t vagy másthogy lehuzos trükk az egész

  ez le is fedi a piac 80%-t

  amugy meg legjobb a személyes valoságos ismerkedés, nem hinném hogy elzárva egy távoli tanyán vagy őserdőben élnél :-D
  Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2017.03.18. 17:06:29
 • Palinko
  #3
  Akkor még nem beszéltél az oldal gusztustalanságairól. Pl hogy nem csak user regel fake accountot hanem sokszor maga az oldal. Meg ha látja, hogy inaktív vagy pushol, küld pl egy emailt, hogy xy üzenetet küldött neked, na felmész megnézed, azt látod, hogy nem valóban írt, csak választott az algoritmus a több száz automata kérdés közül egyet és úgy beállította mintha az illető küldte volna :D Ezzel nyilván az a célja, hogy aki nem veszi észre az átverést visszaír, aztán hátha beindul egy beszélgetés. Mivel legtöbb ingyenes és a reklám bevétel nem elég, mindenáron próbál rávenni hogy fizess be valami szarra, mondjuk valamelyik teljesen ellehetetleníti a használatát még nem fizetsz üzenetet sem olvashatsz vagy küldhetsz stb.

  Ez meg még nem is az összes árnyoldal, csak ami azon felül eszembe jutott amit írtál, meg lehetett hallani. Azért elképzelhető, hogy találkozhat így két ember, mert lehet pozitív példákat hallani, de szerintem a pozitív sztorik még akkor voltak még komolyabban vették az emberek, manapság már túl elterjedt és túl lezüllött.
 • ntex
  #2
  Ha beregelsz egy ilyenre és várod hogy valaki rád írjon, nem fog senki kezdeményezni, mindig neked kell. Amiket szerintem nem árt mérlegelni:

  Az internet a hazugságok táptalaja, tele van hazudozókkal, a monitor mögött könnyen állít az ember olyanokat amit akar. Ha ráírsz 20 emberre abból jó esetben ha max 1 fog válaszolni, de 90% hogy az is lepattint valami olcsó kifogással. Szerintem aki odáig jut hogy internetes társkeresőn akarjon ismerkedni, az vagy nagyon szerencsétlen a párkapcsolatban, vagy teljesen el van keseredve, vagy szívatni akarja a másik nemet. Évekkel ezelőtt próbálkoztam több oldalon is, majdnem mindegyiken belefutottam olyanba aki csak játszadozott vagy teljesen kamu volt láthatóan. Még Facebookon is csak rossz tapasztalatom volt.
 • Avantasia
  #1
  Várom a tapasztalatokat és véleményeket ezekről!