13
  • Cefet
    #13
    Ez egy xar film. Még csak azt sem tudom javasolni, hogy aki nem hiszi járjon utána...
  • kékherceg
    #12
    nahát...
  • kalapos01
    #11
    Bukott? Elég sikeres és sokkal, de sokkal több pozitív kritikát kap a film, mint negatívat, szeretik a kritikusok. De oké, tekintsünk el ettől: te nem akarnál játszani egy óriásmajomról szóló kalandfilmben? Ráadásul úgy, hogy közben hónapokat tölthetsz Hawaiion? Nehogy már derogálnia kéne neki, csak azért, mert egy kommentelő elvárja...

    Egyébként meg nincs azzal semmi baj, hogy megragadja az egyetlen lehetőségét, hogy jól keressen, ezért lesz ő a következő Marvel-szuperhős is. Nem ő csinálja csak ezt, hanem kábé minden Oscaros, ld. Alicia Vikander és a Tomb Raider vagy Luipta Nyongo és a Star Wars.
  • Katalizátor
    #10
    Mert ez a színész szakma.
  • molnibalage83
    #9
    Brie Larson is beleáll a bukott oscarosok sorába? Egy elvben minőségi film után (nem láttam), minek áll be ilyen zskatfosgagyi filmbe...?
  • Talley1986
    #8
    Én élveztem a filmet. És ugyan tényleg volt benne több fura dolog (honnan került elő annyi helikopter, amikor a hajó fedélzetén csak 6 db volt, vagy Kongot hogyan tekerte be az a sok lánc, stb.), de én azt kaptam, amit vártam.
  • Ender Wiggin #7
    Na és ha Brie Larson karakterszínész? Az elmúlt években egy sok 20-30-as nő kapott oszkárt, annak ellenére, hogy még önmagukat sem tudják hitelesen eljátszani, nemhogy filmszerepet. Larson is ilyen. Nem ez a film legnagyobb baja. Sokkal inkább az, hogy a tréler humoros filmet ígért (és pont az nem lett, csak nevetséges). A 76-os Guillermin-verzió még mindig a legjobb Kong-film.
  • Axlkenobi
    #6
    Szerintem messze a legjobb Kong-film. Nem akarja túlfilozofálni az egészet, mint Jacksonnál, ahogy túlnyújtani sem, ha már a 2005-ös verzió szóba került. Ez egy szörnyfilm, ami nem árul zsákba macskát. Itt a sztori annyi, hogy valaki hisz szörnyekben, ezért felderítő expedíció indul egy ismeretlen szigetre, ahol aztán már az első perctől kezdve csak a menekülés és a túlélés a cél. Itt nincs mit filózni, A film maximálisan teljesíti azt, amit az előzetes ígért és nem álművészieskedik, mint a legutóbbi halál unalmas Godzilla. A karakterekből persze valóban többet ki lehetett volna hozni, de nem is mondta senki, hogy tökéletes a film. Ráadásul külön plusz pont, hogy hanyagolja szinte az összes Kongos klisét: áldozatot bemutatni akaró törzs, romantikus szál a csaj és Kong között, a romantikus szál a csaj és a férfi főhős között, Kong elszállítása a szigetről, satöbbi.

    A kínai csaj meg a kínai piac miatt került bele, mint ahogy kb. már szinte minden hollywoodi filmben van valamilyen kínai vonatkozás az elmúlt 5-6 évben, hogy eladhatóbb legyen az ázsiai részen.

    Annyit pedig még hozzátennék, hogy szerintem mókás dolog úgy kritizálni ezt a filmet (is) a karakterek meg a sztori miatt, hogy közben két évvel ezelőtt a zéró történettel és nulldimenziós szereplőkkel operáló üldözéses jelenetet, melyet nevezzünk Mad Max: A Harag Útjának, az év filmjének kiáltottak ki szinte mindenhol.
  • cateran
    #5
    +1
    Ez olyan dedos szint es mint az ovodasoknak ujra es ujra el kell magyarazni, hogy nem kell szakacsnak lenni ahhoz, hogy velemenyunk legyen 1 etelrol...Filmrendezonek sem kell lennunk, hogy tetszen vagy ne tetszen 1 film......Valami rettenet, hogy erre ra kell mutatni...(jo, mondjuk a "de szar film" kritika onmagaban szinten elegge dedos. de speciel itt most nem errol van szo)
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.03.14. 01:56:27
  • ddt500
    #4
    Kivételesen teljesen egyetértek a cikkíróval.
    Tele van közepesen véres akcióval, a 16-os karika nem viccből van az elején.
    A látványvilág rendben van, történet az nincs de arra nem is számítottam.
    Viszont szegény színészek botrányos szerepeket kaptak. Mindenki súlytalan benne. Bárki meghalt nem tudtam sajnálni. Némelyikük motivációja erősen kérdéses, másokat mintha félig kivágtak volna a filmből (a kis kínai csaj vajon minek volt benne?).
    Még a "főszereplők" is csak statisztának érződtek.
    A poénok marha gyengék voltak és gyanítom nem csak szerintem.
    Az egész film alatt azt vártam, hogy a fotós csaj levegye a felsőjét de még ez sem történt meg. :( :D :D :D
    A csaták is kiszámíthatóak voltak, de ha nem akkor sem volt min izgulni mert Kong nyilván nem hal meg benne, a szereplőkért meg nem kár.
    Szóval eléggé untam.
    De a sziget az szép.
  • Tinman #3
    Semmi közöm a cikkhez, azt sem tudom ki írta, de ez a hsz amit írtál, az rettentő gáz.

    Ő kifejtette, hogy neki mi volt vele a baja, ezt a saját érveivel alá is támasztotta. Fair enough.

    Erre egyszerűen nem lehet azt a reakciót betolni, amit írtál, mert lejáratod vele magad. Indokold meg, hogy neked miért tetszett a film, mi az amiben a cikk szerzője szerinted téved.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.13. 22:13:55
  • adam46
    #2
    Nemrég jöttem ki a moziból, szerintem egyáltalán nem lett rossz film. Egyértelműen egy látványfilm, aki pedig többet vár tőle, nagy karakterfejlődéseket, történetet, az rossz helyen jár.