Németországban betiltatnák a reklámblokkolókat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Forza.
vagy mit akarsz mondani, mert az egész érvelésed egy mindfuck 😄
Forza.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
vagy csak azt hitted 30 forintért egész hónapban járna az esgé? 😄DDDDDDDDDD
Forza.
A semmiért.
Te mindent az őstermelőtől veszel?
Mosógépért is kimész az AEG gyárig?
Forza.
Az nem az én hibám hogy a reklámok többsége tolakodó. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
..nem az bosszant fel hogy vannak, nem, mert megérti az ember hogy kell. De húzzanak egy határt, rákattintok egy videóra aztán rám üvölt valami ízléstelen sz@r.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Mert ugye csak annak szanod? 😊
Nem sok idom van ilyen agymenos kicsavarasra, de azert megprobalom en is.
Szerintem az apro kulonbseg az, hogy mesz az utcan, mert el akarsz jutni A-bol B-be. Kozben NEM, te NEM KERSZ az arcodba reklamot.
Ne mossuk mar ezt ossze. A fizetett tartalmi informacio az a hirdetes..
Masreszt a reklamokban van tartalmi informacio? Aha... Tenyleg. Hogy boldogan mosolygo szep fiatal emberek fogyaszjak egy ceg termeket, azt sugalva, hogy ha te is az adott ceg termekeit fogyasztod, akkor te is szep fiatal leszel es annyira boldog, hogy a fuleden csorran ki.
Mindezt 20 percenket heteken keresztul.
Ez tartalmi informacio?
Szeintem nem.
Illetve ide citalnam a regi mondast miszerint "Jo bornak nem kell ceger"
Na meg még egy:
Egyertelmuen a reklamblokkolok ellen egyertelmuen a hirdetto vagy azzal foglalkozo cegek haborognak, de ha a reszleteken rugozunk (persze lehet a forditas nem pontos), akkor azt irjak: ". Úgy vélik, a híreket korlátozó számítógépes programokat..."
Akkor jo, a hireket nem korlatozzak.
DE
A hirdetes nem csak nem 'tartalmi informacio' de szinten nem fer be a 'Hir" kategoriaba.
Azt a finoman fogalmazo liberlais SJW minndenuket...
Ez messze vinne, de tegyenek reklamokat omleszto TVt a WC ajtok belso felere is az nalunk nincsnek nemek tipusu intezetek unisex WCibe. Bar az nem jo, mert egy magat kislanynak gondolo fiucska az oskolában lehet meg mindig allva pisil, akko' meg a hata mogott megy a szar. Mar elnezeset a kepzavaraert...
Hu, ez messze vitt... Mindegy, legalabb kijott 😊
Ha ezt betű szerint el akarnák érni, minden oprendszerarchitektúrára külön, user által lekapcsolahatatlan, kvázi mindenható menedzserprogram kellene, ami megakadályozná, hogy ne csak a böngészőhöz ne adhasson az user kiegészítőket, hanem meg kéne akadályozni a hosts fájl módosítását, reklámblokkolási célú proxyk és egyéb specifikus blokkolóprogramokat.
Plusz mindezek után, tűzfal céljára konfigurált oprendszerekkel vagy komolyabb routeren ugyanúgy blokkolhatok minden reklám és tracking technológiát alkalmazó erőforrás elérését.
Egy weboldal címének beírásakor / URL-re kattintásakor te kifejezetten KÉRED hogy az oldal tartalma letöltődjön, és megjelenjen, és az oldal tartalmához tartozik a reklám is. Szórólapos hasonlatodban tehát nem szórólapról, hanem információs füzetről van szó, amiben van reklám is. Amit reklámblokkolóval csinálsz az ez esetben kb. az lenne, hogy ezt a füzetet reklám nélkül kérnéd. ((Szerintem ilyet még sosem csináltál, és ha megpróbálnád eléggé érdekesen néznének rád hogy mit akarsz... Akkor most weben miért akarod ezt csinálni?))
A cégem pl kötelez. Mert a belső hálós neten alapból van.
Na persze a cégem nem azért fizet, hogy reklámokat nézzek.
De pl egy netcafe-ban ez szempont lehet.
A saját gépemen meg úgy netezek, ahogy akarok. Én pedig megoldom, mert a reklámok idegesítőek. De tényleg....
Az Adblock-ban be lehet állítani, hogy ne használja a whitelist-et, szóval azt is tiltja, aki fizet nekik. Csak az nem alapbeállítás.
ettől függetlenül uBlock van a gépen.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Dolgoztam reklámiparban, de ez már nem az, agresszív szájbasz*rás az egész. TV-t nem nézek, jelen pillanatban is 2 reklámblokkoló fut a böngészőben(ublock, baidu). Egy órás YT nézés közben 100+ reklám blokkolódik de volt olyan is hogy 1000+-ig eljutott. Ha változtatnak a hozzáállásukon akkor lehet kikapcsolom, de ennek kicsi az esélye.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Hosszú évek óta a gyógyszergyárak több pénzt költenek marketingre, mint kutatás-fejlesztésre - ez bármelyikőjük jelentéseiből kiderül. Méghozzá olyan reklámokra, ahol olyan bogyókat hirdetnek, amikkel könnyebben megemésztheted azt a felesleges ételt, amit a Mekis reklámok miatt tömtél magadba. Na ezeket a reklámokat is mi fizetjük ki.
Lenne még mit mondanom ezzel kapcsolatban, de már belefáradtam a felesleges szócséplésbe. Úgyis tudom, hogy milyen jó dolgom van, hiszen 10 percenként hallhatom ezt a televízióban, amit persze a mi adónkból finanszíroznak.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.10. 13:19:14
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.10. 13:19:46
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Oke, neki joga van hirdetni. (szabad akarata, sajtoszabadsag resze, igaz).
De nekem is jogom van elutasitani. (szabadsagjog).
Ezek ugy hisztiznek,mintha magat a reklamozast tiltottak volna be. Ne csusztassatok mar PR fergek.
A kis városomban van egy helyi hírportál, náluk minden reklám látszik és köszönik jól megvannak? Miért? Mert a cégek nekik fizetnek, hogy a saját szerverükön rakjanak fel reklámokat, így nem lehet megkülönböztetni a valódi tartalomtól, ráadásul ezzel ki is tudják zárni a tolakodó reklámokat mert pontosan tudják, hogy mit raknak fel. Így persze kiesik egy pénzéhes közvetítő cég is aki a semmiért kaszálna. Helyes. Jobban jár az oldal üzemeltetője mert minden reklámot megnéznek, és jól jár a reklámozó is mert jóval olcsóbban megúszta.
Majd mikor nem mászik be trójai meg zsarolóvírus a pop-up ablakokkal, meg nem villan bele az arcomba minden 3. kattintásnál valamilyen teljes képernyős reklám, majd akkor eltávolítom a gépről. Addig meg a jó k*rva any*tokat németek.
- ha észrevetted az óriásplakátot, 5 mp-ig kötelező legyen nézned
- szórólap elfogadását már írták 😄
kretén német törvényhozók.
egyébként azért nem használok adblockot, mert nem érzem fairnek, hogy "nem fizetek" az ingyenes tartalomért....
Forza.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2017.03.10. 12:48:50
Vagy legalábbis dedikált oldalakra száműzném, ami belépés előtt felhívja a netező figyelmét rá. Inkább fizetek érte havidíjat, ami érdekel, a sok hígfos nem hiányozna.
És így más is eldönthetné, h tudattal vagy pénzzel fizet...
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Es kiterjesztenem a torvenyt azokra is, akiknek van pofajuk visszautasitani az utcan osztogatott reklam kiadvanyokat, illetve elforditjak a fejuket ha orias plakatot latnak.
ez tök jogos. Boltolja le az isp-vel, de ne szopasson engem azzal egy állam, hogy kötelezővé teszi, hogy ha a fene fenét eszik, akkor is szét szívatom a géped az idióta flash reklámokkal. Egyébként meg könnyen kijátszható: elég egy olyan alkalmazás ami elhiteti a szerverrel, hogy a reklám megjelent a gépen. Ennyi.
https://www.kephost.com/images/2017/03/10/bild.png
★★★★★
Valahol megértem a web oldalak üzemeltetőjét, hogy basszus nekik a reklámból jön a zsé. De azért az már a ló másik oldala, hogy egy ország vezetése törvényben tiltja meg a blokkolók használatát.
Kíváncsi vagyok, hogy pl. a tűzfalakat mikor fogják törvényben tiltani, hiszen a BND nem lát bele rendesen a gépbe. Tehát vagy tiltot a tűzfalat, vagy potenciális terrorista ként kezelik a usert aki nem. (ajtó berugás, földre teperés, stb.)
Kérdés: minden esetben kötelező nem használnom, vagy csak akkor a német oldalakat nézek? És ha nem német az illető (pl. én), és német oldalt néz blokkolóval akkor mi az eljárás? És ha ha egy német ember vpn keresztül egy magyar szerverről megy ki a netre akkor rá mi vonatkozik?
Ja, de, nyilván lesz, csak azt nyilván egy olyan tulajdonos fogja finanszírozni, akinek valamiért megéri, hogy te ott vagy, pl. a te adataiddal kereskedik, mint a Facebook, vagy a szavazatodra áhitozik.
Majd ha megoldanak ennyire alap dolgokat is, akkor talán kikapcsolom. Addig meg nyasgem. Vagy találják ki az előfizetéses tartalmat. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire élveznék ezek a köcsög politkusok, ha élőben előadnám azt, amit az adblock tesz az én gépemmel. Minden reggel odaállnítanék egy ember, hogy villogjon a pofájávan indifferens hülyeségekkel...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amugy meg..szokasos zsenialis otlet olyanoktol, akik kibaszott messze elnek terben es idoben a hetkoznapi emberektol....
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ez az egész a tévécsatornákon sokkal egyértelműbben látszik. Az RTL Klub a reklámokból él, az HírTV Simicska Lajosé, az EchoTV most már Mészáros Lőrincé, a Sputnik News meg az RT a Putyiné. Mindenki döntse el magának, hogy melyiken megjelenő információkat tartja hitelesnek.
Utoljára szerkesztette: Cat, 2017.03.10. 10:52:06
Ezen felül nem tudom mit akarnak még elérni na meg hogyan is ellenőriznék ezt.
★★★★★
A sör olyan cigi nélkül mint a cigi sör nélkül.