11
Resident Evil 7
 • lonvard
  #11
  3 órát dolgoztam az udvaron. Hólapátolás, meg hoztak sok bálányi szigetelőanyagot, amit a legnagyobb hóesés közben kellett egymagam a garázsba szuszakolni. Na most 3 óra után én olyan állapotban voltam, mint ebben a játékban, amikor csúszok-mászok a sáros hóban több csata után. Iszonyat feelingje van ilyen időben ezzel a játékkal tolni.
 • biomage
  #10
  Hali

  Gondoltam inkább ide írók mint hogy nyissak egy re8 topikot igen senki nem nyitott neki topikot :D lol

  Nincs sok van és az első végigjátszás meglesz. és normál modeban :D hehe na mindegy, végig tudtam volna vinni hardcoreban is gond nélkül, azért írók mert végig kell vinnem casualban is, menyire lenne nehéz 3 óra alatt végig vinni kezdő fegyverrel játékot? persze infinity ammoval és gránáttal és aknával D.

  Három achievementet akarok kipipálni,
  Great Dad
  Finish the story on at least Casual difficulty.

  Dashing Dad
  Finish the story within 3 hours.

  Frugal Father
  Finish the story without spending more than 10,000 Lei.
  Utoljára szerkesztette: biomage, 2023.04.05. 13:07:56
 • Seth
  #9
  Meg van magyarázva
  Amúgy a Resi 6-ban még nem volt benne, csak a 7. résztől
 • lonvard
  #8
  Amúgy az Ethan Winters a Resident E. 6-ban átesett valami mutáción? Csak mert mikor a Lady Dimitrescu levágta csuklóból a kezét, akkor utána szépen visszaillesztette. Most ennek megvan a magyarázata, hogy mittudomén Ethan is már mutáns és ez a skillje, vagy nincs megmagyarázva, és nyugodjak bele, hogy ez egy olyan játék, amiben ilyenek vannak? :)
 • lonvard
  #7
  Valami hihetetlen feelingje van télvíz idején játszani a Resident Evil: Village-el. Teázgatva, kávézgatva, kibámulva a latyakos hideg decemberi utcára, némiképp vidéki környezetben, ááá. Tavaly is pont ezekben a napokban játszottam vele. Télen egyszerűen télen játszódó játékokkal kell tolni. God of War-t (2018) is tolom mellette újból. Utána elmegyek túrázni erdőre, találok egy lepukkadt épületet, és mintha a játékban lennék. :)
 • darkSectorxxx #6
 • JaSoN HuNTeR #5


  Végigjátszás
 • vk90
  #4
  A videó sajna nem adja át, vagyis másképpen. Kicsit én haragszom is a mai generációra hogy sokan "elspoirerezik" a játékokat, mert jó nézni ahogy bénázik meg kiabál össze-vissza a youtube-er vagy nem tudom miért jó..
  A játékról a véleményem hogy messze nem üti meg a 4,5,6 szintjét, már csak tartalmilag sem . Az első pár órában még izgalmas a játékmenet meg az újdonság varázsa, lehet félni rendesen aztán haladunk előre már nem tud sok újat mutatni. A történet egy resitől elég gáz, na meg az hogy kivették a coopot talán a legnagyobb hiba volt. Persze újított a Capcom, de sztem aki egyszer ezt végigviszi az már nem nagyon akarja egy ideig újra már csak a lineáris játékmenet végett sem, ez így nagyon kevés...
  Utoljára szerkesztette: vk90, 2017.03.07. 19:40:47
 • Ironman2
  #3
  Én videón néztem végig,de nekem így elég is volt.Nem tetszik.Az 5.rész jobban bejött.
 • grebber
  #2
  Egybe írkáltuk a 6 topikjába de az is halott kb felesleges már játékoknak topikot nyitni láthatóan :(
 • vk90
  #1
  Meglepődtem hogy nincs még Resi 7 fórum. Most már van ezentúl, várjuk az összes játékkal kapcsolatos észrevételeket, véleményeket :)