7
modern MMORPG
-
Wheatley #7 Béta március 21-én indul
Dev Blog #011 -
#6 Favoltam a topicot érdekes lesz ez, de muszáj vészmadárkodnom, bocsi.
Tegyük fel rendesen halad a fejlesztés és tényleg mindent megcsinálnak amit ígérnek, hagyjuk a No Man Skyt, az ilyen játékok legnagyobb hibája általában a közösség. Mert ugye mi történik, mindenki eszetlenül elkezd lövöldözni amint tud, majd a régebbi játékosok elkezdik vadászni az újdonsült játékosokat stb. Ez a legnagyobb feladat, hogy rendesen elszeparálják az embereket. Például kezdők külön channelen, instában, csak pár jófej haladó játékos kerülhetne ugyanarra az instára. Itt el is jutottam gondolatban addig, hogy monitorozni kéne a játékosokat...
Például ha valaki egy órán belül elköveti a 3. gyilkosságát, azt tegye már egy olyan instára ahol szintén agresszív játékosok lesznek, úgy is azt élvezik mindketten. Így több lépcsőben kialakulhatnának igazán békés és totál harcias világok is és mindenki oda kerülne ahová játékstílusa miatt való. Meg ahogy változik a stílusa, pl egy agresszív világban kerüli a lövöldözést úgy jöhetne szelídebb világok felé. Persze, hogy nem akarnak sok NPC-t így ehhez jó nagy aktív játékosbázis kéne.
A másik meg, hogy oldják meg a részleteket, pl mi értelme lesz zsarunak lenni? Úgy értem, ha hiába lövöd le a bűnözőt mert újjáéled és 5 perc múlva már másik rablást csinál, vagy lecsukod, de a másik játékost nyilván nem sokáig tarthatják börtönben mert ragequit lesz a vége, szóval így mi értelme lesz rendőrrel menni? Mondjuk ahogy nézem a videóban a börtönön belüli világot is kidolgozták, szóval nem egy üres cellában fogjuk tölteni az időt, így még lehet valami, viszont tartok tőle, hogy kifogynak a lehetőségek a börtönön belül és aki már aznap harmadszor kerül be 1 órára mondjuk eléggé frusztrált lesz. Igaz akkor átállhat más oldalra, nem fontos bűnözni, de gondolom a játékosok fele GTA szerűen fog hozzáállni. -
#5 Óó.. Nem vettem észre. :D -
Wheatley #4 Igen, páran írták is, nehogy úgy járjunk, mint a No Man's Sky esetén, ott is ígértek fűt fát, aztán mi lett belőle :) És hát itt is indie fejlesztőkről van szó.
Egyenlőre 15 dolcsiért lehet megvenni (30 a bétatesztes verzió), persze ez megjelenésig lehet változni fog, de talán annyit megér. Mégse 60, mint a fennt említett "borzalom" -
#3 hát ha megnézted a trailert szép egészképernyőn irja az elején hogy U4 :) -
#2 Ez valami hihetetlen. A lakástervezés is nagyon üt.
Viszont mindez nem túl nagy falat lesz ez? Jó sok mindent kellene megvalósítani, akár tán az egész világot is lemodellezni...(?)
mindenesetre várós. fav+
A graf is nagyon szép. ez esetleg az Unreal 4?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.03.05. 18:42:41 -
Wheatley #1 "Az Identity az mmo-k egy új faja, ahol több száz játékos játszhat együtt teljes szabadságban, ahol döntéseik saját illetve a világ sorsát is befolyásolhatják, amiben élnek.
Legyél bűnöző, rendőr, üzletember vagy akár ezek keveréke. Az irányítás a tiéd, a cél a vagyon, dicsőség és hatalom."
A játék talán a Sims és GTA keveréke, mmo köntösben. Az első játszható "modult" 2017 első negyed évére ígérik, így talán nem kell már sokat várni rá...
Hivatalos honlap