9
  • hgabi84
    Pontosan így látom én is - örülök, hogy vagyunk jó páran. Tényleg kb. olyan érzés, mintha az asztali PC-n dolgoznék - pl.: az Office - amit ráadásul ingyen adott számomra a Microsoft a telefonhoz. Kb. ugyanazt látom kicsiben a Word, Excel és Powerpoint esetében mint PC-n. És ez egy a része a lehetőségek tárházának. Lehet, hogy sokkal több Android-applikáció létezik, de azok többsége nagyon-nagyon gagyi. Legutóbb például a Cortana Android változatát teszteltem... vagyis teszteltem volna, ha nem minden kattintás után idióta oda nem illő reklámokat dobott volna a kijelzőre, ráadásul egyetlen funkcióját sem tudtam életre kelteni, akárhogy is próbálkoztam. Ellenben a Windows Phone Cortana folyamatosan fejlődik és nagyon kényelmesen teszi a dolgát nálam több PC-n és mobiltelefonon is - és nem mellesleg teljesen reklámmentes!
    Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2017.03.24. 18:28:34
  • Andrevv
    Tudtommal a W10 a legelterjedtebb asztali OS a világon. Miért lenne halott? Most hogy mobilon is ugyanaz van és tudom futtatni ugyanazokat a programokat amiket asztali gépre fejlesztek, kétlem, hogy a windowsos telók megbuknának. Egy Android telefon nagyon buta készülék a WP-s telefonhoz képest. Gyakorlatilag ki tudja váltani az asztali PC-t is mert ugyanolyan élményt tud nyújtani.
  • tomboy013
    Halottnak a csók.
  • hgabi84
    Ez így van! Minden országban vannak jópáran, akik így vélekednek a Windows Phone rendszerről, ahogyan Te is - és részemről jómagam is. Szóval hajrá Microsoft! :) A többiek meg használják az android/ios-t - mindenki használjon azt, amit akar! Peace. :)
    Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2017.03.04. 10:11:44
  • CairoJack
    Kint már nem tudják eladni a legyártott készülékeket, most áthozzák őket ide, hogy szabaduljanak a sz*rtól.
    A WP teljesen halott OS, már maga az MS is írja lefelé, aki ilyet vesz, az vett egy jegyet a Titanicra. És sokan még büszkék is rá. Mert ők jobban tudják, ők mások, nem állnak be a tömegbe.
    Epic lol.
  • KisKZ
    Vagyunk páran csak a környezetemben is akik várjuk az új frissebb vasakat. Mert az OS nem rossz.
    Végre valami!
    Utoljára szerkesztette: KisKZ, 2017.03.03. 16:12:07
  • dartois83
    Ha lemegy az ára legalább a felére, akkor vállalható lenne és tényleg jó lenne dual sim verzió.
  • HuMarci
    Teljesen halott az a mobil op rendszer, nem értem miért erőlködnek, szinte 0% a windows phone-t használók aránya.
  • Gauge
    Végre új HW!!! Csak legyen belőle DS verzió is.
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2017.03.02. 22:53:02