Elhunyt Bill Paxton
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elfogadom.
lehet, hogy él, de a mondat nem azt írta, hogy az egyetlen halott személy, akit mindhárom lény megölt, hanem úgy általában. így ők is tévedtek, meg te is. egyszerűbb elismerni, mint erőlködni...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
1, Ő még él.
2, a cikk az elhunyt Bill-ről szól.
De azért nem volt rossz próbálkozás...
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2017.03.01. 10:42:28
2, a cikk az elhunyt Bill-ről szól.
De azért nem volt rossz próbálkozás...
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2017.03.01. 10:42:28
Blomkamp figyelmen kívül hagyta volna az Alien 3-at és ami azután történt. És Hicks élt a 2. rész végén. Hudson kérdéses, mert az ő halálát direktben nem mutatta a film, csak hogy lerántják a lyukba.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Lance Henriksent is megölte mindhárom. De azért nem volt rossz próbálkozás...
The only person who was killed by Alien, Terminator and Predator :)
Abban majdnem mindenki karaktere meghalt. :) De amúgy Hicks tizedest akarták visszahozni, nem Hudson-t.
igen ebben... de ő (karaktere) meghalt... ott a filmben... vagy rosszul emlékszem?
;(
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Igen Hudson?
Uram gatyát cserélnék, mert ezt teleszartam!
Az legnagyobb beszólása volt, az Aliens-ben.
Nyugodjék békében!
Uram gatyát cserélnék, mert ezt teleszartam!
Az legnagyobb beszólása volt, az Aliens-ben.
Nyugodjék békében!
Game Over Man! Köszönjük!
Sajnálom, hogy elment. Bírtam a karaktereket amiket eljátszott. :(
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Szegény,nagyon sajnálom.Pedig azt olvastam,hogy valamelyik Alien filmben szerepelt volna.Ezt már nem láthatjuk :(