5
  • zetortraktor
    #5
    Senki nem kérdezte, hogy hány éves vagy - értelmezd a szöveget. Ha tetszett a film, akkor örülni kell, esetleg leírni, hogy miért volt jó, nem besérülni és visszakérdezni a klisékre. Nyilván van egy réteg, aki szereti az ilyen filmeket. A többségnek ez túl alacsony szint.
  • kékherceg
    #4
    Ok. Nem volt túl biztató ez a koncepció.
  • Ingy2
    #3
    Bármelyik Louis de Funes, Chevy Chase féle vakációk, Dutyi dili, Legénybúcsú (Tom Hanks féle), Csak egy kis pánik, Jay és Némabob visszavág, Truman só, Ne légy barom,Anyád lehetnék, Bérgyilkos a szomszédom, Ford Fairlane, Torrente, Förtelmes főnökök I, Másnaposok I és még lehet sorolni, ezek élvezhető filmek voltak. Rosszul fogalmaztam a klisé egy dolog de, hogy egy film csak arról szóljon(Pl. Charlie Day karaktere egy az egyben koppintás a Förtelmes Főnökben játszott karakteréről) és ráadásul még nem is vicces. Én meg 40 éves vagyok de nem tudom mi köze van a kornak a gyatrán megcsinált filmekhez.
  • Ingy2
    #1
    Akinek kedves az élete nem nézi meg moziban, mi belecsúsztunk.
    A forgatókönyvet egy(ha azt írnám hogy 6 éves gyerek akkor az ovi felsősök lelkébe taposnék bele) degenerált szürkeállomány mentes barom írta. Az, hogy az egész film a káromkodós poénokra és a 100szer elcsépelt szívassuk meg a tanárokat típusú klisékre épült,irritáló borzadály volt az egész. Nem vagyok prűd, mai napig kedvenc a Ford Fairlane és a Torrente. De ez a film fényévekre van tőlük.