8
-
Macropus Rufus #8 nekem nagyon bejött az első rész. Várós. :) -
Gauge #7 Szerintem is jó volt az első rész. Valahogy visszaadta azt a reménytelenséget , amivel az emberiség szembesülne egy idegen invázió során... A vége nem tetszett.
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2017.03.05. 00:52:59 -
tsabes #6 Én személy szerint szerettem az első részt, sajnos van egy olyan érzésem, hogy ez a nyomába se fog érni, plusz akkor már szívesebben néztem volna egy folytatást, bár annak a sztoriját meg tuti elcseszték volna. -
#5 Ahogy lehúzták én is rosszabbat vártam, és szerintem is kifejezetten nézhető volt.
-
Cyberdog #4 Szerintem közepes volt. Ennél jobb volt a következő évben bemutatott The Darkest Hour. -
kalapos01 #3 Semmi gyalázat nincs abban, ha nem mindenkinek tetszik a film. Inkább érdekes infó, hiszen látod, hogy kisebbségben vagy. Egyébként meg a szavazók majdnem fele szerint közepes vagy jobb volt, ami elég hízelgő egy ennyire olcsó és sztárnélküli filmnél. -
stinkydiver73 #2 Látványos és jó film volt az első rész, jó a történet is. Az imdb 4.4 pont gyalázat. -
scagnetti #1 Sokan lehúzták az első részt , pedig szerintem egész korrekt lett.
Így, hogy nem az eredeti készítők folytatják, ennek nem jósolok sokat. De azért lehet befigyel egy kis Pencak Silat az űrlények ellen :D