Megtalálták az új R2-D2-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyáltalán minek egy porszívóhoz élő ember? Nem is értem ezt az egészet...Törpe? Ott kucorog bent a tartályban? Mer"sekezeselába...
Bérbe vehet? reklámfelület...
De minek 2016-ban ember ehhez? Nem lett volna egyszerűbb egy távirányítású valódi robot?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Kemény casting lehetett...
-Magassága?
-90cm
-Felvéve!
-Magassága?
-90cm
-Felvéve!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Epikus szerep volt. Bocs.
Bár Lucas a 80-as években, amikor a 9 részes eposzt megjósolta, valami olyasmit mondott, hogy a robotok lesznek a középpontban és az egyes trilógiák között 20 év tellik el. Nyilvánvaló, hogy Tripio önmagában nem vitte volna el a vállán a sorozatot, lévén, hogy Artu csak füttyögéssel kísérte volna.
Benicio Del Torro bevonása szerintem jó hír. Nagyon hiányzik valami karakteres szerep már, főleg a setét oldalról, Az ébredő erőben sajna nem igen volt ilyen, az Első zsiványban, viszont rahedli volt, de ott mindet kiirtották pár mondat után.
Bár Lucas a 80-as években, amikor a 9 részes eposzt megjósolta, valami olyasmit mondott, hogy a robotok lesznek a középpontban és az egyes trilógiák között 20 év tellik el. Nyilvánvaló, hogy Tripio önmagában nem vitte volna el a vállán a sorozatot, lévén, hogy Artu csak füttyögéssel kísérte volna.
Benicio Del Torro bevonása szerintem jó hír. Nagyon hiányzik valami karakteres szerep már, főleg a setét oldalról, Az ébredő erőben sajna nem igen volt ilyen, az Első zsiványban, viszont rahedli volt, de ott mindet kiirtották pár mondat után.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs