4
  • gforce9
    Az is csak a facebookról tájékozódott. Egyoldalúan, szokásosan. Mint a másik topicban a hozzászólók. Fogalmuk sincs miért is állították meg a csókát, de már fújusa fújtrump, holott nem ismerik a másik oldal álláspontját és az intézkedés indokait. Nem tudom, ha valaki elkezd sírni a facebookon, hogy őt megütötte a rendőr, esetleg felsejlik bennem, hogy talán oka volt? Itt áá dehogy fullártatlan és jött szembe vele a gonosz "határőr" akinek egyéb dolga sincs, főleg a mostani helyzetben, csak ok nélkül szivatni az embereket gondolom, mert annyira unatkozik munkaidőben.
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2017.02.16. 20:20:55
  • Cat #3
    Azt index is leadta.

http://index.hu/tech/2017/02/13/nasa-alkalmazott_pin-kodjat_koveteltek_az_amerikai_hataron/
  • NEXUS6
    Miért van olyan érzésem, hogy az SG iszonyat mértékben kezd elbúrvárosodni.
    Lásd még NASA alkalmazottat vegzáltak a határon.
    XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.02.15. 22:34:15
  • gforce9
    Még szerencse, hogy két diplomás ember, felismerte a nyilvánvaló átverést, ami emailen érkezett, Nyilván nem csak hozzájuk, hanem többmilliónyi másik gépre is. Köszi a cikket 2 olyan emberről, aki nem kattintott átverős linkre. Én ezen a héten legalább már 15x akadtam ilyen linkre rólam nincs cikk? De miért? :( Azért mert nem szorgalmaztam adóemelést? Ha ezt tudom előre, mentem volna transzparensekkel az utcára netadó-szimpatizáns tüntetést szervezni anno.....
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2017.02.15. 19:51:57