7
 • Jackal
  #7
  Az ugye megvan hogy már cégeknek pár száz telós flottánál is nevetségesen alacsony percdíjakkal szolgáltatnak a sima előfizetésekhez képest? Ez nem tisztességtelen, csak nagyker ár... (még így is van busásan hasznuk rajta)
  A tender ára és a nagycéges ár közötti árrés, na az a tiszteségtelen. (az adófizetőkkel örömmel kiperkáltatják)
  Utoljára szerkesztette: Jackal, 2017.02.16. 22:18:23
 • bunny
  #6
  Ilyen flottacsomagja mindhárom szolgáltatónak van, csoporton belül ingyenes kifele fillérekért szintén 2K körüli áron.
 • HyBrIDNyLA
  #5
  Láttam olyan tarifacsomagot, amit a Vodafone pl. rendőrségi és tűzoltósági dolgozóknak és családjaiknak biztosított kedvezményes hozzáféréseket kb. 2000 Ft körüli áron. Hatalmas flotta egységcsomag és mindenki egymással ingyen beszél. Szerintem jó fej hozzáállás. A vodafone abszolút megreformálta a távközlési piacot, lásd: RED. Ha a T-n múlna, még most se lenne korlátlan csomag, csak ugye a Vodafone jól súlyozza a piacot. Hozzáteszem a Voda előtt a Telenor volt a kormányzati szolgáltató. Ami a T-t illeti, nagyon nem szeretem, ahol tudom, kerülöm. Tudom miként működik, tárgyaltam is velük optika miatt. Nagyon nem ügyfélbarát a hozzáállásuk és szerintem szinvonal alatti a piaci magatartásuk is. Ez alatt azt értem, hogy megkeresed őket és kb. elvárják, hogy pitizzél a szolgáltatásukért, nem mennek az üzletért. Egyoldalúak. Tipikus mammut felfogásuk van, csak már nem tudom mire. A UPC és a Digi ledominálta őket réges rég.
 • CsZ
  #4
  Arra alapozni a teljesítőképtelenség megállapítását, hogy ilyen tarifával nem talál valaki előfizetést a neten némi hozzá-nem-értésről tanúskodik.

  100 000 db céges SIM esetében az egy db-ra eső költségek erősen csökkennek. A díjbeszedés olcsóbb, a hátralék kevesebb, és nagyobb valószínűséggel hajtható be.
  Kevesebben hívják a szolgáltató ügyfélszolgálatát, és szerintem többet is beszélnek céges kártyával az emberek.

  Nekem egyébként 1800 Ft-os Voda előfizetésem van magánemberként. A több éves hűség miatt ajánlották fel - és ezt hiányolom más szolgáltatóknál.

  Arról, hogy ettől tönkremehet-e a cég annyit, hogy eddig két világcégnél dolgoztam (egyik sem telco), és egy dologban megegyezett a helyzet: világszinten számított bevételben a teljes magyar piac a számítási hibahatárnál kisebb tétel...
 • Arnika19
  #3
  Nincs T korupció. Meg kell nézni mennyiért árul a Vodafone most tarifacsomagot és milyen áron tett ajánlatot.
  Az önköltségi ár alá menni és úgy megpróbálni kiütni a konkurenciát, szintén tisztességtelen piaci magatartás. Az eleve veszteséges ajánlat kieső bevételét a jelenlegi előfizetőkön akarja beszedni?
  Ne pereljen a Voda, hanem tegye nyilvánossá, hogy miként is jött ki ez az összeg és ha ennyiért tudja adni, akkor csökkentse a jelenlegi tarifáit, mert akkor ott pofátlan nyeresége van.
 • mrzed001
  #2
  Már megint a MI pénzünket lopják.
  Annyira de annyira unom már ....
 • Avanindra
  #1
  A T egyértelműen korrumpálhatott... most elegánsabb volna ha kussolnának.