10
  • kékherceg
    #10
    Aha, mert egy filmet, amit 15 King Kong, 10 óriásgyíkos és 5 óriásszörny vs. óriásszörny harcol filmből vágnak úgy össze, mint ha a valóság lenne és a trailer alapján az egész egy csihipuhi-bimmbumm akció, gagyinak tartok. Ha ez neked fantázia, akkor ajánlom a 50 legjobb fantasy filmet a googleba beírni, meg fogsz döbbenni, hogy szárnyal az ilyen filmekhez képest a kreativitás. Imádom az olyan filmeket, amiben le kell menni egy hülye szintjére (pl. zoolander, nagy durranás, stb.), csak ez nem az. Az egyetlen játékosság benne az, hogy hogyan gombolják le rólad a zsetont pár robbanásért, meg természetképért.

    Az, hogy én ezt így kijelentem, hogy ez szar, arra vall, hogy láttam már pár ilyet életemben, trailerestül, filmestül és felismerem. Sajnálom, ha kisebbségi komplexusod van, ettől még nem képzelem magam felsőbbrendűnek, csak értelmesnek, aki használja az agyát. Ha ez bűn, vállalom. Egyébként vicces, hogy engem akarsz arrogánsnak beállítani, miközben te kezdtél el személyeskedni petroval, mert nem az a véleménye, mint a tiéd.
  • Boresz
    #9
    jujj bakker,aki a ezen a filmen fennakad az mit szól a godzillához?
    képzelőerő hiányában inkább mi a f@xé nem hintáztok kinn az udvaron? oda nem kell semmi megeröltető....
  • sertrex
    #8
    Van is benne értelem. Csak kérdés, hogy a nézőnek van-e elég fantáziája és elég játékossága, hogy elfogadja a szerzők által elképzelt világot. Az hogy te azt így kijelented, hogy totál szar az egész, nem racionállissá tesz téged, hanem egy arrogáns, fantáziátlan sznobbá, akinek ráadásul valamiféle felsőbbrendűségi komplexusa is van.
    Egyszóval rád is áll, amit korábban petro144-nek írtam. ;)
  • Kelta
    #7
    - Ma is él több tonnás állat a földön..és egész jól elvannak a súlyukkal..pedig a te súlyodhoz képest monstrumok..sőt dínók közt éltek 50-60 tonnásak is..és szépen sétálgattak ide-oda..nyilván méretarányosan erősebbek nagyobbak voltak a csontjaik..
    - szülei? átlagos méretű gorillák voltak..ő mutáns..a növekedési hormon 1miliószorosa a normálisnál..így ok?
    - van ott elég bokor fa rügy gyümölcs levél, egyebek..elvan vele..
    Utoljára szerkesztette: Kelta, 2017.02.10. 22:07:19
  • Bokafix2
    #6
    "ki volt az apa-anyaállat"

    Lényegtelen kik voltak a szülei, nem róluk szól a film.



    "hogy tartja fenn magát"

    Könnyen... ha a gorillák táplálékából indulunk ki, akikre Kong leginkább hajaz, akkor valószínűleg faleveleket, fakérget, rügyeket, gyökereket és gyümölcsöt eszik. A 2005-ös King Kong-ban is a falevelet ette. A sziget pedig ahol él bővelkedik fákban. Szóval nem tud éhen halni.



    "hogy nem roskad össze a csontozata ekkora súly alatt"

    Ez egy fantáziafilm, de ha a biológiát és a való világ törvényeit vesszük is alapul, logikus hogy mérettel arányosan a csontozat is jóval nagyobb vastagabb és masszívabb.
  • kékherceg
    #5
    Attól, hogy fantasy, még lehetne benne értelem. A fantasy nem az agyatlanságról szól, hanem egy másik világról. Ebben olyan lények vannak, amik még a film világában sem maradnának életben. Szerintem ez egy racionális elmének elég idegesítő. Aki a bumm-bummot nézi, annak biztos nem. Viszont ez nem fantasy, hanem egy baromság. De persze a limonádék mellé befér.
  • sertrex
    #4
    Neked az Animal Planet való. Ne költsd a pénzed fölöslegesen mozira. Ahhoz már fantáziára is szükség van. Ha valaki ilyen kérdéseket tesz fel egy fantasy-val kapcsolatban. akkor az nem a film hiányosságait mutatja.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.10. 17:08:34
  • petrov144
    #3
    Nem lehet komolyan venni, pl hogy keletkezett, ki volt az apa-anyaállat, hogy tartja fel magát, hogy nem roskad össze a csontozata ekkora súly alatt, stb.
  • kékherceg
    #1
    Jó nagy baromságnak tűnik.