Élet - új előzetest kapott a várva várt űrhorror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gumikesztyű POWA!
Hej, prof, ha megnézed nem puszta kézzel piszlálta, hanem gumikesztyűn keresztül... Ettől függetlenül baromság és szörnyen elcsépelt az egész szitu.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Én Dan Simmons Hyperion c. könyvét nézném meg egy nagy költségvetésű sorozat formájában. Azt sztem csak abban lehetne megcsinálni.
Höhö, nagyon eredeti ötlet. Most néztem meg a Végtelen határok 1. évadát, abban volt egy pont ugyan ilyen sztori!
XD
Baxki ott van rahedli jó kis sci-fi könyv, de egyszerűen semmi új ötlet nincs évek óta. Ha valaki nagyon elszáll megrendezi Lem Szoláriszát x-edszer, vagy elővezik a Dűnét. Csak közben olyan klasszikusok porosodnak, mint az Alapítvány könyvek. De Lemnek is van egy csomó jó könyve. Zsoldos Péter A Viking viszzatér c könyvét akkor írta, amikor még ember nem járt az űrben, de olyan szitukat álmodott, amelyek megtörténtek, pl az Apollo-13 balesethez nagyon hasonló helyzet írt le. Ha egyszer lesz a magyar filmiparnak 200 Mrd $-ja (sose lesz) ez az a könyv, amire rá lehet költeni, folytatások detó.
XD
Baxki ott van rahedli jó kis sci-fi könyv, de egyszerűen semmi új ötlet nincs évek óta. Ha valaki nagyon elszáll megrendezi Lem Szoláriszát x-edszer, vagy elővezik a Dűnét. Csak közben olyan klasszikusok porosodnak, mint az Alapítvány könyvek. De Lemnek is van egy csomó jó könyve. Zsoldos Péter A Viking viszzatér c könyvét akkor írta, amikor még ember nem járt az űrben, de olyan szitukat álmodott, amelyek megtörténtek, pl az Apollo-13 balesethez nagyon hasonló helyzet írt le. Ha egyszer lesz a magyar filmiparnak 200 Mrd $-ja (sose lesz) ez az a könyv, amire rá lehet költeni, folytatások detó.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Úgy tűnik a tudósok továbbra sem szoktak le arról hogy puszta kézzel piszkáljanak mindenféle ismeretlen organizmust. 😊
De most komolyan érje őket meteortalálat, vagy hibásodjon meg a tároló de ne ilyen dedós módszerrel szabaduljon már el a pokol.
De most komolyan érje őket meteortalálat, vagy hibásodjon meg a tároló de ne ilyen dedós módszerrel szabaduljon már el a pokol.