67
-
duke #26 Egyreszt megertem, hogy az oldal uzemeltetese nincs ingyen, es honan mashonan volna beveteluk mint reklambol, de megis nalam is fent mar harom fele blokolo. Flashblokolo, adblokolo, es mostmar egy scriptblokolo is. Mostmar kb ugy nez ki bongeszom, mint az 1985-os 1.0 html szabvany megjelenesekor
Valahogy azt kene kitalalniuk, hogyan lehetne ezeket a reklamokat, valahogy nem idegesito formaban megjeleniteni. A reklamokra nagyon ervenyes a kevesebb tobb elve, mert egy szolid a hatterben levo reklamtol nem leszek ideges. De a kepernyo negyedet letakaro, ki be csuszo villogo baszasoktol nagyon, hat persze felrakok egy scriptblokolot is.
Utoljára szerkesztette: duke, 2017.02.05. 14:16:41 -
ostoros #25 http://mno.hu/cinkosakinema/a-reklam-karos-1293444
https://www.youtube.com/watch?v=nYvKjtlb9-c
A reklám KÁROS! -
jkedzs #24 vicces ahogy a verseny szó jelentését megerőszakolod. itt nincs verseny, csak reklámok által manipulált torz piac. max a reklámok versenyeznek egymással, meg azok, akiknek van rájuk pénze. emberünk idézete pedig még mindig aktuális lenne, ha nem kúrtátok volna szét a médiát reklámokkal.
többek közt ezért is kell irtani őket. -
Zsol502 #23 Annyi csak hogy a rengeteg reklám kontraproduktív lett, és már annyi a reklám, hogy tettek az emberek a reklámok ellen. -
Avanindra #22 A neten (1-2 kivételtől eltekintve), semmi sincs ingyen, vagy a te adataid hoznak pénzt, vagy a reklámok, vagy a bújtatott PR reklámok.... ha egyik se lenne akkor az információk és szolgáltatások nagy része is eltűnne....
Azt szoktam mondani, aki nem tudja elviselni a spameket, az ne tartson fenn emailcímet, aki nem akar reklámokat látni, az ne akarjon netezni se.... de legalábbis ne sírjon....
Nagy érdeklődéssel figyelem mi lesz a vége az adblokklok vs reklámozók harcának.... ha tippelnem kellene, mindig is elég sok ember nem fogja őket használni, hogy megérje, és a reklámozók fognak találni újabb trükköket a reklámozásra... Most pl a bújtatott PR cikkek, bloggerek, vloggerek lefizetése megy... -
Avanindra #21 " jó bornak nem kell cégér," - aranyos mondás ami igaz is volt több száz éve amikor kitalálták, de a mai versenyben már irreleváns.
" emberek többsége elsöpörné a reklámozásból élő férgeket," - hál istennek ez csak hazugság....
"nem akarják a drága sávszélességet és az idejüket rátok pazarolni" - nélkülünk még a mamutokra vadásznátok
" felőlem simán becsődölhetnek" - aztán lesegetnél, hogy "nini? hova tűnt az internet?"
-
Grifid71 #20 Ha már ilyen szépen fogalmazol, lemegyek a szintedre...
Tudod parasztocska, a jó bornak nem kell cégér, és az emberek többsége elsöpörné a reklámozásból élő férgeket, mert zavarják a kéretlen szarok és nem akarják a drága sávszélességet és az idejüket rátok pazarolni.
Én sem járok olyan oldalakra akik jelzik, hogy ne használjak reklámblokkolót, felőlem simán becsődölhetnek...ja és alapból tiltok minden Java alkalmazás használatot mert az maga a dögvész. -
Avanindra #19 A sok előttem szóló balfasznak írom, hogy zsenikéim gondoljátok már át, ha senki nem vásárolna az internetes reklámok folyományaként, akkor nyilván nem öntenének a netes hirdetésekbe dollár tízmilliárdokat évente...
Bár az előttem szolok többsége laikus, tudálékos paraszt, de van olyan eset is amikor brandépítés zajlik, és olyankor nem direkt konverziót realizálnak a hirdetők.... Fingotok sincs hogy működik a net, meg a hirdetési piac... okoskodjatok csak -
Avanindra #18 "élnek olyan emberek akik nem nyerészkedni akarnak"
Tehát akinek van munkája, és pénzt kap a munkájáért az nyerészkedő?
Az aki üzleti megfontolásból létrehoz egy internetes vállalkozást, ami örömet okoz sok emberek és még neki is pénze van belőle az nem nyerészkedés.. -
Szefmester #17 Aha.. a bannerek tiltása miatt van szüksége a PH-nak is azokra a cikkeknek amikről üvölt hogy fizetett hirdetések? Én azt hittem hogy egy modern marketinges fasz azért fizet ahányan rákattintanak, nem azért ahányan látják... Bár nem értek gyökérül, de én csak így lennék hajlandó fizetni.
Amúgy tisztán látszik hogy neked valami úton módon bevételed származik a dologból, mert máskülönben leszarnád az egészet. Vannak oldalak amik furcsa, már már perverz módon nem megélni akarnak abból hogy megcsinált valami weboldalt, mégis mennek a hírek, cikkek, fórumok... bizarr lehet neked hogy élnek olyan emberek akik nem nyerészkedni akarnak első gondolattal. -
jkedzs #16 ki mondta, hogy ingyen akarom, hogy üzemeljenek. és ki mondta, hogy nekem szükségem van a prohardverre. máshol vizionálj.
felőlem, akár, meg is szűnhetnek. nem vagyok rászorulva az angol hír/teszt fordításaikra. -
caius marius #14 Olybá tünik masszívan érintett vagy. Netán te is részesedsz a reklámok bevételeiből? Ez a prolizás valami zsideszes vonal? Tessék megérteni, hogy a reklámok károsak! Attól, hogy leprolizod azokat akik ezt a káros szart utálják, még azok maradnak. -
TokraFan #13 Mecsoda "ész"járás...És szerinted, prolikám, mégis miből finanszírozzák a működésüket, a hostolást -ami mondjuk egy akkora site esetén, mint a PH lapcsalád, igen csak komoly összeg-, a cikkírókat, az eszközöket stb. stb.??? Nyilván te is azt képzeled -tévesen-, hogy neked ingyen járnak a cikkek, tesztek, amiből megtudhatod milyen eszközt vegyél magadnak, ingyen jár a fórum ahol hülyeségeket zagyválhatsz össze, ingyen írják neked a híreket amiből tájékozódhatsz az IT szektor eseményeiről...MIndezt a készítők is ingyen tegyék neked, dolgozzanak csak ingyen, mert a prolinak ugye minden jár, ingyen, még annyit sem képes áldozni a tetves ki életéből, hogy pár diszkrét reklámot megjelenít, támogatva ezzel az oldal működését. Mégis mit képzelsz, miből üzemeltetik az oldalt? Ráadásul a PH az egyik legjobb oldal ami még megmaradt a régi érából, szerencsére még mai napig jó oda menni mert alapvetően értelmes, intelligens társaság van és még nem lepték el az ostoba prolik tömegesen. Nem beszélve arról, hogy a PH-n soha nem volt ordító reklám, idegesítő felugró ablakokkal és az arcodba mászó hirdetésekkel.
Mellesleg tévedsz, nagyon sokan támogatják az oldalt, a reklámmentességet biztosító VIP összeget is rengetegen kifizették. Veled ellentétben, éppen azt volt jó olvasni, ahogy az értelmes emberek tömegei biztosították támogatásukról az oldalt, mivel ez közös éredünk. A magadfajta, a világ működéséről semmit nem tudó ostoba trollok meg nyugodtan elhúzhatnak onnan, egy hülyével kevesebb.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.02.05. 02:31:58 -
#12 Soha életemben nem zavartak a diszkrét reklámok.
De a teljes képernyős villogó reklámok,és a honlapokon lévő nagy méretű képek már zavarnak!
Nem lehet ezt normálisan megoldani? Ha nem,hát nem...Megoldom másképpen. -
ostoros #11 Vannak oldalak amelyek nem működnek adblockkal. Az ilyenek nem érdekelnek. Húzhatnak az anyjukba. -
ntex #10 Ha venni vagy eladni akarok valamit felmegyek az erre szakosodott oldalakra, nem spamelem tele minden látogatott oldalamat vele mert mindenhonnan kibasznának. Ezért is írtam hogy a reklámok helyett valami más bevételi forrást kéne néznie az üzemeltetőknek, mert úgyis blokkolni fogja mindenki a reklámokat akár tetszik akár nem, köztudott dolog hogy az emberek nem szeretnek reklámokat nézni ahogy én sem te sem, meg kb senki itt. Max akkor nézek reklámot ha rá vagyok kényszerítve, de ugye pont ezért van az ad-block hogy ne legyek rákényszerítve. -
Szefmester #9 Mert te talán azért vettél meg ezt meg azt mert láttad a bannerét a neten? ne röhögtess már... -
tom_pika #8 Ugye te még nem próbáltál az interneten értékesíteni semmit? Mert ha próbáltál volna, tudnád miért vannak a reklámok. -
jkedzs #7 és az szerinted mennyire káros dolog, hogy ebben a rendszerben olyan cégek és emberek gazdagodnak meg, akik társadalmilag káros munkát végeznek? mindenki jobban járna, ha a híd alatt tengetnék az életüket.
az alkotók és a fogyasztók pedig legyenek közvetlen összeköttetésben mindenfajta élősködő (fake adblokker - adblock plus, SEO-s hülyegyerek, multicég, marketing cég) közbeiktatása nélkül. úgy az emberek is többet tudnának költeni az alkotásokra és a verseny is sokkal egészségesebb lenne, mivel nem költene senki reklámokra. -
jkedzs #6 a prohardveren tolták a készítők, hogy "jaja de rossz dolog hogy blokkoljátok a reklámjainkat".
utána mivel kb mindenki leszarta őket (helyesen) olyan orbitális pofátlan cikkeket kezdtek írni megrendelésre hulladék PCX-es hardverekről és nemlétező akciókról stb, hogy öröm nézni, ahogy minden alkalommal szétalázzák őket a kommentek közt. :'D
nyilván az nem rossz, amit ők csinálnak: a fogyasztók megtévesztése.
takarodjanak az internetről. -
HyBrIDNyLA #5 Én kő kemény közgázt tanultam. Megtanultam, hogy semmi sincs ingyen. Az a bizonyos mérleg elv. Ez már a suliban belém verődött. Ha valahol elveszel a rendszerből, akkor előbb-utóbb vissza kell pótolnod, vagy a fejed fölötted fognak olyan folyamatok kialakulni amire már nem lesz ráhatásod. Felborul a gazdasági egyensúly. Az alkotásnak, szolgáltatásnak ára van, csak nem mindegy hogy fizeted ki. -
jkedzs #4 hostfile
http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm
és uBlock origin
https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm?hl=en
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/ublock-origin/
amelyik oldal nem megy ezekkel, azt nem kell látogatni.
aki azt mondja, hogy a reklám blokkolók miatt összeomlik az internet, az hazudik. akarom mondani, sajnos nincs igaza. ugyanis ez lenne egy jó irány, visszafordulás a szabad user-to-user web felé.
az hogy itt a reklámozási láncban egyre többen próbálnak élősködni a fogyasztókon, az irtani való dolog. -
Cat #3 A tartalom nincs ingyen. Ugyan egyesek azt gondolják, hogy de, igen, azokkal közölném, hogy ahol ingyen van, ott ők maguk az áru. (Pl. Facebook, Google tipikusan ilyen.) -
#2 Nekem a Ph van a kivételek között.1 honlap...A többit elhagyom,ha pofázik!
Hehogymá' beleszóljanak hogy mit telepítek a gépemre... -
ntex #1 Én sem szoktam kivételezni oldalakkal, max 1-2 -vel ahol tudom hogy nincs pop-up reklám. A leg idegesítőbb mikor böngészek valahol és egyszer csak az arcomba villan egy teljesen új ablak benne egy reklámmal ami amúgy nem érdekel fikarcnyit sem. Sajnos már van 1-2 olyan oldal ami annyira drasztikusan lép fel az ad-blockerek ellen hogy nem is hajlandó betölteni amíg nem teszed őket kivétel listára. Meg a legtöbb vírus ezekkel mászik fel a gépre / telefonra. Szerintem ez rohadtul nem megoldás, keressenek más módszert az oldal fenntartására, reklámokból nem lehet megélni mert a kutya nem kíváncsi rájuk, rákattintani meg főleg nem fogok direkt. Nem beszélve arról hogy telefonon a sok rohadt animált reklám miatt melegszik a telefon mert terheli és úgy meríti hogy 2 óra böngészés után tölteni kell.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.04. 12:38:04