Egyre többen használnak hirdetésblokkolókat
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki mondta, hogy ingyen akarom, hogy üzemeljenek. és ki mondta, hogy nekem szükségem van a prohardverre. máshol vizionálj.
felőlem, akár, meg is szűnhetnek. nem vagyok rászorulva az angol hír/teszt fordításaikra.
felőlem, akár, meg is szűnhetnek. nem vagyok rászorulva az angol hír/teszt fordításaikra.
‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵
Olybá tünik masszívan érintett vagy. Netán te is részesedsz a reklámok bevételeiből? Ez a prolizás valami zsideszes vonal? Tessék megérteni, hogy a reklámok károsak! Attól, hogy leprolizod azokat akik ezt a káros szart utálják, még azok maradnak.
往前看同志
Mecsoda "ész"járás...És szerinted, prolikám, mégis miből finanszírozzák a működésüket, a hostolást -ami mondjuk egy akkora site esetén, mint a PH lapcsalád, igen csak komoly összeg-, a cikkírókat, az eszközöket stb. stb.??? Nyilván te is azt képzeled -tévesen-, hogy neked ingyen járnak a cikkek, tesztek, amiből megtudhatod milyen eszközt vegyél magadnak, ingyen jár a fórum ahol hülyeségeket zagyválhatsz össze, ingyen írják neked a híreket amiből tájékozódhatsz az IT szektor eseményeiről...MIndezt a készítők is ingyen tegyék neked, dolgozzanak csak ingyen, mert a prolinak ugye minden jár, ingyen, még annyit sem képes áldozni a tetves ki életéből, hogy pár diszkrét reklámot megjelenít, támogatva ezzel az oldal működését. Mégis mit képzelsz, miből üzemeltetik az oldalt? Ráadásul a PH az egyik legjobb oldal ami még megmaradt a régi érából, szerencsére még mai napig jó oda menni mert alapvetően értelmes, intelligens társaság van és még nem lepték el az ostoba prolik tömegesen. Nem beszélve arról, hogy a PH-n soha nem volt ordító reklám, idegesítő felugró ablakokkal és az arcodba mászó hirdetésekkel.
Mellesleg tévedsz, nagyon sokan támogatják az oldalt, a reklámmentességet biztosító VIP összeget is rengetegen kifizették. Veled ellentétben, éppen azt volt jó olvasni, ahogy az értelmes emberek tömegei biztosították támogatásukról az oldalt, mivel ez közös éredünk. A magadfajta, a világ működéséről semmit nem tudó ostoba trollok meg nyugodtan elhúzhatnak onnan, egy hülyével kevesebb. <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.02.05. 02:31:58
Mellesleg tévedsz, nagyon sokan támogatják az oldalt, a reklámmentességet biztosító VIP összeget is rengetegen kifizették. Veled ellentétben, éppen azt volt jó olvasni, ahogy az értelmes emberek tömegei biztosították támogatásukról az oldalt, mivel ez közös éredünk. A magadfajta, a világ működéséről semmit nem tudó ostoba trollok meg nyugodtan elhúzhatnak onnan, egy hülyével kevesebb. <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.02.05. 02:31:58
Soha életemben nem zavartak a diszkrét reklámok.
De a teljes képernyős villogó reklámok,és a honlapokon lévő nagy méretű képek már zavarnak!
Nem lehet ezt normálisan megoldani? Ha nem,hát nem...Megoldom másképpen.
De a teljes képernyős villogó reklámok,és a honlapokon lévő nagy méretű képek már zavarnak!
Nem lehet ezt normálisan megoldani? Ha nem,hát nem...Megoldom másképpen.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Vannak oldalak amelyek nem működnek adblockkal. Az ilyenek nem érdekelnek. Húzhatnak az anyjukba.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Ha venni vagy eladni akarok valamit felmegyek az erre szakosodott oldalakra, nem spamelem tele minden látogatott oldalamat vele mert mindenhonnan kibasznának. Ezért is írtam hogy a reklámok helyett valami más bevételi forrást kéne néznie az üzemeltetőknek, mert úgyis blokkolni fogja mindenki a reklámokat akár tetszik akár nem, köztudott dolog hogy az emberek nem szeretnek reklámokat nézni ahogy én sem te sem, meg kb senki itt. Max akkor nézek reklámot ha rá vagyok kényszerítve, de ugye pont ezért van az ad-block hogy ne legyek rákényszerítve.
Mert te talán azért vettél meg ezt meg azt mert láttad a bannerét a neten? ne röhögtess már...
Ugye te még nem próbáltál az interneten értékesíteni semmit? Mert ha próbáltál volna, tudnád miért vannak a reklámok.
és az szerinted mennyire káros dolog, hogy ebben a rendszerben olyan cégek és emberek gazdagodnak meg, akik társadalmilag káros munkát végeznek? mindenki jobban járna, ha a híd alatt tengetnék az életüket.
az alkotók és a fogyasztók pedig legyenek közvetlen összeköttetésben mindenfajta élősködő (fake adblokker - adblock plus, SEO-s hülyegyerek, multicég, marketing cég) közbeiktatása nélkül. úgy az emberek is többet tudnának költeni az alkotásokra és a verseny is sokkal egészségesebb lenne, mivel nem költene senki reklámokra.
az alkotók és a fogyasztók pedig legyenek közvetlen összeköttetésben mindenfajta élősködő (fake adblokker - adblock plus, SEO-s hülyegyerek, multicég, marketing cég) közbeiktatása nélkül. úgy az emberek is többet tudnának költeni az alkotásokra és a verseny is sokkal egészségesebb lenne, mivel nem költene senki reklámokra.
‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵
a prohardveren tolták a készítők, hogy "jaja de rossz dolog hogy blokkoljátok a reklámjainkat".
utána mivel kb mindenki leszarta őket (helyesen) olyan orbitális pofátlan cikkeket kezdtek írni megrendelésre hulladék PCX-es hardverekről és nemlétező akciókról stb, hogy öröm nézni, ahogy minden alkalommal szétalázzák őket a kommentek közt. :'D
nyilván az nem rossz, amit ők csinálnak: a fogyasztók megtévesztése.
takarodjanak az internetről.
utána mivel kb mindenki leszarta őket (helyesen) olyan orbitális pofátlan cikkeket kezdtek írni megrendelésre hulladék PCX-es hardverekről és nemlétező akciókról stb, hogy öröm nézni, ahogy minden alkalommal szétalázzák őket a kommentek közt. :'D
nyilván az nem rossz, amit ők csinálnak: a fogyasztók megtévesztése.
takarodjanak az internetről.
‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵
Én kő kemény közgázt tanultam. Megtanultam, hogy semmi sincs ingyen. Az a bizonyos mérleg elv. Ez már a suliban belém verődött. Ha valahol elveszel a rendszerből, akkor előbb-utóbb vissza kell pótolnod, vagy a fejed fölötted fognak olyan folyamatok kialakulni amire már nem lesz ráhatásod. Felborul a gazdasági egyensúly. Az alkotásnak, szolgáltatásnak ára van, csak nem mindegy hogy fizeted ki.
hostfile
http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm
és uBlock origin
https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm?hl=en
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/ublock-origin/
amelyik oldal nem megy ezekkel, azt nem kell látogatni.
aki azt mondja, hogy a reklám blokkolók miatt összeomlik az internet, az hazudik. akarom mondani, sajnos nincs igaza. ugyanis ez lenne egy jó irány, visszafordulás a szabad user-to-user web felé.
az hogy itt a reklámozási láncban egyre többen próbálnak élősködni a fogyasztókon, az irtani való dolog.
http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm
és uBlock origin
https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm?hl=en
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/ublock-origin/
amelyik oldal nem megy ezekkel, azt nem kell látogatni.
aki azt mondja, hogy a reklám blokkolók miatt összeomlik az internet, az hazudik. akarom mondani, sajnos nincs igaza. ugyanis ez lenne egy jó irány, visszafordulás a szabad user-to-user web felé.
az hogy itt a reklámozási láncban egyre többen próbálnak élősködni a fogyasztókon, az irtani való dolog.
‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵
A tartalom nincs ingyen. Ugyan egyesek azt gondolják, hogy de, igen, azokkal közölném, hogy ahol ingyen van, ott ők maguk az áru. (Pl. Facebook, Google tipikusan ilyen.)
Nekem a Ph van a kivételek között.1 honlap...A többit elhagyom,ha pofázik!
Hehogymá' beleszóljanak hogy mit telepítek a gépemre...
Hehogymá' beleszóljanak hogy mit telepítek a gépemre...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Én sem szoktam kivételezni oldalakkal, max 1-2 -vel ahol tudom hogy nincs pop-up reklám. A leg idegesítőbb mikor böngészek valahol és egyszer csak az arcomba villan egy teljesen új ablak benne egy reklámmal ami amúgy nem érdekel fikarcnyit sem. Sajnos már van 1-2 olyan oldal ami annyira drasztikusan lép fel az ad-blockerek ellen hogy nem is hajlandó betölteni amíg nem teszed őket kivétel listára. Meg a legtöbb vírus ezekkel mászik fel a gépre / telefonra. Szerintem ez rohadtul nem megoldás, keressenek más módszert az oldal fenntartására, reklámokból nem lehet megélni mert a kutya nem kíváncsi rájuk, rákattintani meg főleg nem fogok direkt. Nem beszélve arról hogy telefonon a sok rohadt animált reklám miatt melegszik a telefon mert terheli és úgy meríti hogy 2 óra böngészés után tölteni kell.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.04. 12:38:04
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.04. 12:38:04
← ElőzőOldal 2 / 2