Az eddigi legszebb és legtartalmasabb Need for Speed készül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néhol túl színes a képi világa...
Talán a Split/Second a legjobb árkád autós játék, de azért a Blur se volt rossz! Nekem tetszett a Fuel is, meg az F-Zero sorozat!
Azóta is az egyetlen innovatív autós játék (és az eléggé keményen) a Split/Second volt. De nyugodtan mondhat valaki még mást is (nem nagyon van, talán még Flatout, de az sincs ahhoz képest sehol).
Annyira várom már, hogy ez a multis-faszomság lufi kipukkanjon már. Lassan csak észreveszik az emberek, hogy mennyire le vannak húzva nulla tartalomért cserébe. Évről-évre...aztán jön a következő és a következő unalmas semmilyen multi.
Magnum PI
Emlékszem mikor ez megjelent mekkora álledobós volt. Ekkora még az NFS innovatív sorozat volt.

TothLaci
Need For Speed III - Windows 10 támogatással, fullHD és 4K! támogatással, és 3DFx to DirectX 9! szoftverréteggel, több, mint 200 hibajavítással...
//www.youtube.com/embed/VnXzdpOl87g

Magnum PI
Tudom, tudom ez PS4 de majd ha így néz ki akkor szóljanak (NFS PS4-en is szarul nézki)

//www.youtube.com/embed/SrcxmQ8QDX0?t=46s

A trailer alapján annyira innovatív, hogy pont olyan, mint bármelyik rész az elmúlt 10 évben.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams