6
  • CairoJack
    #6
    Szerintem is vacak volt mind a kettő, és szerintem is a SS volt a gyengébb eresztés.
    Nulla story, gyenge alakítások.
    Joker jó volt, meg Margot Robbie elvitte a hátán (formás fenekén) a filmet, de ennyi. Jobb lett volna egy Joker - Harley Quinn film.
  • Kisssssss
    #5
    top lol....
  • NEXUS6
    #4
    A BvS viszonylag jól indult, de nem egészen a felénél elfogyott a lendület, az ötlet. A nézők gyak azért "büntetik" az alkotókat, mart arra az egyszerű, de alapvető kérdésre, hogy ennek a két fasznak miért is kell egymás ellen fordulnia, egyszerűen nem tudtak épkézláb, pszichológiailag is hiteles választ adni.

    A SS meg egy Deadpoolszerűség akart lenni, a műfaj egyfajta paródiája, legalább is a Deadpool után mindenki ezt várta, remélte.
    De itt az alkotók vagy nem merték mindazt felvállalni, amit a szabadszájú Deadpool, vagy eleve nem is volt benne a koncepcióban.

    Talán a stúdió hibázott, Snydernek kellett volna az SS-t, Ayernek a BvS-t rendeznie. Snyder az Őrzőkkel bizonyította, hogy tud, szatirikus, kifordított, emberi, helyenként humoros , tartalmas, de még is könnyed szuperhírós filmet csinálni. Ayerrnek pedig rengeteg drámai, pszichológizáló alkotása van, mélységgel, heroizmussal, miegymással.
  • Zombee
    #3
    Elég szar cikk. Főleg a zsánerfilmes rész, ebből is látszik, mennyit ér az imdb pontozás. Egyébként a BvS nem egy rossz film, bőven élvezhető, szerintem jobb, mint a kissé megfáradt Amerika Kapitány 3. A Suicide Squad-ra viszont nincs mentség, az kegyetlen rossz film. De ezek közül az X-Men volt a legjobb. SZERINTEM. Amúgy meg a tavalyi év szuperhős fronton Deadpool-é.
  • zetortraktor
    #2
    A szerencsésebbek közé tartozol.