16
  • Agyturbinikusz
    #16
    Az ertekelesek fuggenek attol is melyik kategoriaba tartozik a film. Pl: Egyensullyi allapot, hogy kinek keszult, es hogy kik nezik az ket kulon dolog, jo az ertekelese, de messze nem tukrozi a film kvalitasait.
    Ellenpelda maga az Avatar sorozat, mivel a celkozonseg eleg homogen, maga a sorozat kiemelkedo ahogy a folytatasa is, igy igen jol mutatja a pontrendszer az erteket. Stranger things, Nekem nem a kedvencem annak ellener hogy mindenki dicseri, szerintem nem nagy durranas. Lehetne sorolni, a baj mindig az amikor nem a celkozonseg ertekeli a filmet hanem mindenki. Pl a latvanyfilmek ertekelesebe nem engednem be a 80-nal nagyobb IQ val rendelkezoket, de a scify muvekhez meg nem adnam alabb 120 nal. De ki donti el hogy az adott latvanyfilm inkabb latvany mint scify vagy forditva?
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2017.07.15. 03:52:17
  • asgh
    #15
    Jaja, ez jellegzetes liberális összezárás. Michal Moore filmjei is csöpögnek az elfogultságtól, csúsztatásoktól, stb. mégis oscart kapott. (Akár még jogosan is amúgy, mert legalább megpiszkálta a témát a maga módján.)
    Ha viszont valaki nekimegy a demokratáknak, azonnal leminősítik, pedig olyan is régen fordult már elő, hogy egy párt azért veszít választást az USA-ban, mert a pártvezetés szabotálja az esélyesebb jelöltet.
    Ilyen politikai alapú lefikázásos akció volt egyébként nálunk is, amikor kijött egy a Kulcsár ügyről szóló dokumentumfilm, a teljes magyar ballib média reflexből fikázta, az indexen kapásból "lúzer filmesnek" titulálták az alkotókat minden érdemi kritika nélkül.
  • fonak
    #14
    Azért a dokumentumfilmnél kilóg a lóláb, mármint a politikai elfogultság. A sok butthurt liberális beszavazta a szent Hillaryjüket fikázó alkotást, gondolom Trumpot gyalázó vagy a "fasizmustól" rettegős cucc meg minden Oscar-gálán lesz a következő négy évben.
  • Atisz #13
    A Zoolander 2 kilóg a sorból, korrekt kis vígjáték (pláne az edemszendlörök korában).
  • KoLaMan
    #12
    Soha nem befolyásol, hogy elborult kritikusok mit írnak - sőt, ha nagyon dicsérnek valamit, az óvatosságra int, és fordítva.
    Nem gondolom, hogy egyedül vagyok ezzel.
    Emiatt tehát szerinted, birka vagyok, aki Hollywood rabszolgája, és nem mellesleg hülye.
    Erre nem reagálok, mert hátha vannak itt moderátorok is.
    Szeretném, ha mellőznéd a személyeskedést , csak mert vannak akik másképp gondolják, mint te. Köszönöm.
  • paby88
    #11
    én a nagyfater elszabadult láttam nem mondom hogy jó volt de egyszer meg lehetett nézni
  • orbano
    #10
    IMDB pontok alapján soha nem néztem volna meg a Movie 43-at... pedig mekkora film :)
  • zetortraktor
    #9
    LOL. Így van. Legyen csak birka, Hollywood rabszolgája, nézze csak meg és utána bosszankodjon, ha nem jön be neki. Nyilván, aki hülye, meg is érdemli. Éppen ez Hollywood filozófiája, azt akarják, hogy az ember ne mérlegeljen, vonuljon zombiként a moziba. És nagyon jól csinálják, mert a legtöbb film az első 3 napon megszerzi az össznézőszáma majdnem felét.

    Lehet, hogy keménynek hiszed magad, ha azt hangoztatod, hogy te beszopnád a reklámokat és megnéznéd azt, amit nagyon sokan lehúznak, de elhiheted, ha 10-ből be is jön 3 film azok közül, a maradék 7-en csak szívod majd a fogad. Aki értelmes, inkább megnézi azt, amit mások dicsérnek, és 10-ből 7 fog bejönni neki, és csak 3-on szívja a fogát.

    Attól, hogy nekem sem jutna eszembe megnézni a Batman v Supermant, még van véleményem arról, amit megnézek. És még az is lehet, hogy kurvára bejönne a film. Ezt sosem fogom megtudni, de azért jóval nagyobb az esélye, hogy én is kátránynak tartanám. Tök mindegy, hogy milyen, látok helyette más, biztosra vehetően jó filmet.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2017.01.25. 10:06:38
  • MerlinW
    #8
    Be le se nézz a filmekbe, töröld őket! Soha ne legyen saját véleményed, mindig hallgass a teljesen más ízléssel rendelkező random emberekre!
  • IMYke2.0.0.0
    #7
    Batman vs. Supermant láttam.
    Az újabb Függetlenség napot akarom majd egyszer.
  • Mentol
    #6
    Amit láttam:
    Egyiptom istenei - szerintem, nézhető. Engem lekötött arra a másfél órára.
    Bat vs Szupi - fúvazzeg! Már az alapkoncepció is nagy xar, de bunyó lezárása... Az priceless ultragagyi.
    Nagyfater elszabadul - tipikus jelenkori hollywoody "vígjáték" rengeteg altesti poénnal.

    Amit nem láttam:
    Zoolander 2 - egyszer kurvarégen láttam az első részt. Ha ez is olyan (állítólag "olyanabb"), akkor nem is fogom megnézni. Annyira rossz, hogy semmi nem menti meg.
  • NEXUS6
    #5
    A Szuicid szkvadot el kezdtem nézni, de feladtam, én azért beraktam volna a listára. BM vs SM télleg szörnyű! Snyder vagy nagyon jó filmeket csinál, vagy trágyát, tavaly nem volt formában. A Nagyfater szerintem sem volt rossz, tipikus fingós, böfögős, kukimutogatós amcsi filmvígjáték, de még a jobbik fajtából. Független segg napja, hát nem ez a legjobb filmje a rendezőnek, láttam már sokkal fájdalmasabbat is ebben a műfajban. Ben Stillert csak nagyon indokolt esetben nézek, tipikus olyan fanyarképű amcsi humorista, aki néha mond valami poént, de csak hogy elfedje, hogy antiszociális és depressziós, és az emberek nagyrésze, aki viszont nem az, azt hiszi, hogy ez vicc.

    Ezt a demokratákról készült dokufilmet viszont megnézem, ha a demokrata, libsi, hálivúdi, álönkritikus művészvilág kipécézte magának, akkor biztos csak jó lehet! ;)
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.01.25. 08:46:00
  • Negritis
    #4
    négyet láttam, de a nem érzem hogy bármelyik miatt is annyira szégyenkeznem kéne mint az ide nem is jelölt 5. hullám miatt

    nah az mindennek a legalja

    BvS az overhype miatt lett szar nameg Snyder szánalmas
    Dirty Grandpa egy igazi suttyó vígjáték, nem sok gond van vele, max annyi h de Niro nem ilyeneket tolt eddig
    a Függetlenség napja egy elborult látványfilm, nem rosszabb mint a transformerszek, cserébe teljesen átmegy kreténbe
    Egyiptom istenei - tekintve hogy nincs túl sok politeista ókori film így elmegy egynek, de messze nem szörnyű

    mind a négy film 5-6/10 ha imdb szerint pontozom őket

    az aranymálna ráment a kattintásvadászatra ennyi történt
  • Cat #3
    Előbbit töröld, utóbbit nézd meg, ha egyébként az első rész tetszett.
  • Lapajka
    #2
    Ebből kettőt is leszedtem már pár hónapja, de még nem jutottam oda hogy megnézzem őket. Egyik az Egyiptom Istenei, másik a Függetlenség Napja új része... Akkor most mi legyen? Töröljem le megnézés nélkül ezeket? kb 20 gigát foglalnak, hiszen egy fullhd film ugyebár 10 giga körül van.....
  • MerlinW
    #1
    Négyet láttam, és mind a négy tetszett, ha csak egyszeri alkalom is volt.