5
  • Elmin
    #5
    "már hogy a búsba ne kéne kommunikáció... az egész lényege, hogy az autók megosztják a tapasztalataikat, tanulnak, közlik a forgalommal kapcsolatos infókat stb. "
    Tévedés, ez pont nem kell az önvezető autónak.
    Ez csak az optimalizáció miatt kellene, mint kiegészítő lehetőség, de nem szükséges az alap működéshez.
  • Skylake
    #4
    Nyehehehe, ez igen! És akkor mi lesz a Szent User Experience-el? Hogyan lesz akkor eladva az userek összes beszerezhető adata, amit a rendszeretek nyilván össze fog gondosan gereblyézni, ha akarja az user, ha nem, drága Waymo???

    Ez a hír a legszebb beismerése annak, hogy az informatika jelenleg is mekkora hatalmas sz*rhegy, és hogy minél komplexebb lesz, annál jobban feltörhetőbb is!
  • Ender Wiggin #3
    A hackernek csak annyit kell tennie, hogy kiprovokálja a szituációt, amikor muszáj kapcsolatot teremteni.

    @kvp: már hogy a búsba ne kéne kommunikáció... az egész lényege, hogy az autók megosztják a tapasztalataikat, tanulnak, közlik a forgalommal kapcsolatos infókat stb.
  • lohahuge
    #2
    Kapcsolatra biztosan lesz igény, de a megoldást tűzfalnak hivják.
  • kvp
    #1
    Egy valodi onjaro robotautonak egyebkent sem kell semmilyen netes kapcsolat vagy kommunikacio a vilag tobbi reszevel, mint ahogy egy rendes emberi vezetonek sem. A tobbi elkepzelessel szemben egy ilyen megoldast konnyebb integralni a meglevo emberes forgalomba is, mivel net es barmilyen kulso segitseg nelkul is boldogul.