7
  • wraithLord
    2.5D kijelző? Ezek szerint a régi, nem flat katódsugárcsöves TV-k is 2.5D-sek voltak. :D Vagy 2.8D, mert azon egy egyenes vonalat nem találtál... :D
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2017.01.18. 10:02:50
  • wraithLord
    Relatíve a piac okostelefon-kínálatához képest szerény. Van ennél számtalan sokkal erősebb készülék is. Az 1080p pedig manapság telefonoknál sem nagy szám. Már lassan a 2K felbontás sem lesz az.

Ami a WP-t illeti... Ugyan nem vagyok expert a témában, de szerintem a Nokia bukdácsolásához a WP is hozzájárult. Nem azért, mert rossz, teljesen jó az. Csak a Microsoft és a Nokia mindketten elkéstek a modern okostelefon-piacra való belépéssel. Plusz jelenleg a WP részesedés tekintetében nincs éppen a topon, várható volt, hogy nem azzal fog indítani a Nokia, amikor visszajön.
  • Tetsuo
    Hány évet aludtál Csipkejózsika?
  • tomboy013
    Miért reménykedtél WP-ben mikor már több mint 1 éve tudni hogy android alapon jönnek ki Nokia névvel telefonok? De azt már jóval régebb óta tudtuk hogy a WP telefonok MS néven fognak futni, a Nokia név csak a butatelefonokon maradt meg. Ennek a kommentednek sok teteje nem volt...
  • Andrevv
    Kifejezetten szerény? Ez most vicc? Nagyobb felbontása van mint a monitoromnak, erősebb procija mint az asztali gépemnek. Igazából én abban reménykedtem, hogy ennél szerényebbet adnak ki, lehetőleg kisebb kijelzővel és WP-vel. Sajnos valóban nem a régi már a Nokia :(
  • unstmon
    Látom, sikerült végigolvasnod a cikket...
  • lycidas
    Jobb lenne ha az Sg "megbízhatóbb" forrásokra hivatkozna, mert a Nokia 6-ban snapdragon 430 chipset van.