3
  • Alien69
    #3
    Pedig látod, nekem gond nélkül megy. No ez persze nem igaz. De, az ember csak akkor döbben rá, mekkora különbség van az irányításban, amikor kipróbál egy xbox kontrollert. A vicc az, hogy bagatel áron hozzá lehet jutni, kb 10-15 dolcsi körül. Annyit bőven megér, és ugye autós játékokhoz is sokkal jobb, mint a billentyűzet. Ennek ellenére, én most is a billről játszok többnyire. Aztán, ha megunom a sok bénázgatást, elő veszem a kontrollert, és lazán megoldva.
  • takysoft
    #2
    Fú, el nem tudnám képzelni ezt billentyűzettel :)

    Komolyan... Egy rendes PC alaptartozéka egy xbox controller... XD
  • Alien69
    #1
    Sajna, VAGY szerencsére, NINCS igazad! Már, ami az irányíthatóságot illeti! Szerencsére, TÉNYLEG nincsen igazad. Vannak bemutató videók (igaz, ez főleg youtobe-on), de a játékban is bemutatják az alapokat. Persze, a legnehezebb a snowboard trükközések, sítalppal talán egy kicsivel stabilabb. De, itt egy szárnyasruha videóm klaviatúrával!
    SG hozzászólás
    vagy közvetlen link:


    Ezen kívül támogatja a kontlorelt, példul az Xbox 360-ssal lazán lehet irányítani. Amit írtál, hogy nehéz bele találni a körökbe pl a szárnyasruhásnál, ez igaz. Nem könnyű némely küldetés. No és? Milyen legyen? Eleinte aránylag nem nehéz, később meg vannak HARD küldik.
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2017.01.15. 12:40:36