3
  • cateran
    #3
    Pedig de...legalabbis valoszinubbnek tunik, minthogy hirtelen 1 millio masik piacra tornek be es kell 100k ember, hogy lefedje...100k! kurva sok am az...Plane, hogy az utobbi 4-5 cikk arrol szolt, hogy mennyi gepesitett dologra alltak at vagy akarnak atallni....penztarak nelkuli szupermarketek, meg repulo raktarak, amikben "Szabadalmukban az embereknek már nem is jut hely, mindent a drónok végeznének."
  • BladeW
    #2
    Nyilván seggnyalás, hiszen egy 180.000 főt foglalkoztató, évi 107 milliárd dollár bevétellel rendelkező cég már csak ilyen amatőr módszerekre képes, hogy kedvében járjon a mindenkori USA elnökének. 100k embert csak úgy felvesznek fél évre, mert valamelyik projektmanager bebaszott a múlt hétvégén.
  • Skylake
    #1
    Seggnyalás Trump felé, avagy a populista bunkók ott is épp ugyanolyanok, mint Káerópa egy bizonyos fantasztikusan fejlett országában. Nyilván, mivel az Amazon két pofával robotizációt tolja, ez pont azzal ellentétes. Nem baj, nagy csinnadrattával felveszik a sok Redneck Joe-t, aztán fél év után szép halkan, kis csoportokban adagolva lapátra teszik őket.