30
My Summer Car
-
KOMark_01 #30 https://komark.webnode.hu/my-summer-car-magyarositas/ -
JonasSandor #29 Le is tölthető már a magyarítás egy része. -
JonasSandor #28 Jó lenne közölnének már egy megjelenési dátumot már elég régóta csinálják. -
Norbertboy #27 My Summer Car magyarítás project 2021
Utoljára szerkesztette: Norbertboy, 2021.08.28. 08:45:49 -
Norbertboy #26 A teljes sorozatom , ha kérdésed lenne a live-ok alatt segítséget kaphatsz! -
Haulin #25 Köszönöm. A folyadékok betöltve, bár lehet valahol elfolyik. :D Ahogy elnézem még mindig kap frissítéseket. Egyedül modokat nem merek belerakni. :D
-
Quintall #24 A kuplungberagadós/váltós problémára: nézz rá az olajszintekre (régen játszottam már, lehet azóta van váltóolaj is, nekem a fék/motorolaj hiánynál okozott hasonló problémát, ez kb. 1,5 éve volt, azóta sok újítás jött). A motorindításhoz volt talán valami guide, már nem emlékszem, de el lehetett vontatni a szerelőbácsihoz, aki jópénzért nem csinálta meg, viszont ez azóta hátha változott. :-) -
Haulin #23 Sziasztok srácok. Felépítettem az autóm (némi segítséggel), össze is kábeleztem. Nos az a probléma, hogy a gyújtást rá tudom adni, kuplungolni tudok, váltó nem moccan, viszont a motor sem indul. Aksi csutkáig lemerül 2 próbálkozás után a kuplung pedig beragad.Új aksival sem sikerül megmoccantani a kuplungot. Kitekerem, betekerem, falhozvágom sem működik.
Már ez a második nap, hogy vakarom a fejem. Pont az a videó van kilőve, ahol ugyan ez a probléma volt. Esetleg valaki tudna segíteni?
Utoljára szerkesztette: Haulin, 2018.10.30. 15:17:33 -
Norbertboy #22 Első játékos videósorozat -
Norbertboy #21 Elkészült a játék magyarítása -
Norbertboy #20 Magyarítás bemutató
-
#19 Sziasztok magyarositás készülőben. Kis részem van benne. Ha lesz több infóm dobok linket és informállak titeket :P Amatör magyarositás nem kell sokat várni tőle. -
Quintall #18 Akkut tettél bele? :) -
#17 Sziasztok! :) Segítségeteket szeretném kérni. Összeépítettem az autót, de mikor elfordítom a kulcsát nem történik semmi. Műszerfalon semmi nem világít, meg se moccannak az órák, semmi hangot nem ad ki. Miért nem indul? -
Zs0olt #16 ja meg még furcsa hogy világít az "OIL" lámpa, de nemtudom miért, minden fel van tölte... lehet jobban járok ha össze rakom újra, vagy nemtudom :D... de annyit szenvedtem már vele :'( -
Zs0olt #15 Na, most addig eljutottam hogy feltornáztam 13.9-re, és ahogy indítom a kocsit, működik ahogy kell, de ahogy elengedem a "Kulcsot" leáll :D
Valahogy így: https://www.youtube.com/watch?v=iPK2eiYHrao -
#14 Ilyennel még nem találkoztam, benzint, folyadékokat ellenőrizd le, esetleg szívatót mozgasd meg. Mindkét irányba érdemes próbálgatni a csavart, ha már egyszer ment és durrogott, akkor annyira nagy baj nem lehet vele. -
Zs0olt #13 Megvettem a mérőműszert, de akármennyire csavarom a karbin a csavart, nem megy 14ig :D 7.8ról felment 8.5-re, aztán valamiért vissza esett 8.3ra és azóta semmi, pedig egy irányba ment csak a csavarás :\
Utoljára szerkesztette: Zs0olt, 2017.02.17. 17:12:02 -
#12 A durrogást a szegény keverék okozhatja (az üzemanyagnak van egyfajta hűtő hatása, amit itt a kisebb mennyisége miatt nem tud megfelelően kifejteni, így a szikra előtt berobban a keverék a megnőtt hőhatás miatt) csavarhúzóval állítgasd a karbit, és fülelj, hogy javul-e vagy rendelj a magazinból egy AFR mérőműszert, és addig állítgasd, amíg meleg motornál kb 14-es értéket kapsz. -
Zs0olt #11 És köszönöm a tippet ;) -
Zs0olt #10 A pénz nem számít már :D ha valóban van ilyen lehetőség, mindenképp érdekel utánajárok majd ennek, vagy ha valaki tudja hogy lehet elérni ezt szívesen meghallgatom ;) -
#9 Szia ha jól tudom el lehet vontatni az autót átvizsgálásra. ott kijavitják a hibákat gondolom jó pénzért :)
De lehet ,hogy tévedek.
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2017.02.14. 17:25:00 -
Zs0olt #8 Sziasztok, remélem valaki itt tud majd segíteni :P Az a helyzet hogy összeraktam a kocsit életemben először, de nem akar elindulni, gyújtásnál robban egyet és ... nem is tudom milyen hangot ad ki, először nyikorgott, csavarhúzóval állítottam az ékszíjnál, de azóta nem is pöfög csak úgy... kattogva pörög a motor... És egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a gond.
https://www.youtube.com/watch?v=gRV0CbzNKaY
ahogyan a videóban is látszik, csak a srácnak ellenben hogy pöfög még le is áll, nekem nem is pöfög, de nem is áll le :D
Remélem érthető, Köszönöm előre is :D -
#7 Ok köszönöm a segítséget :) -
#6 Autószerelőnek nem kell lenni, de semmiképp nem árt, ha kicsit értesz hozzá. Érdemes előtte feltankolni ételből, mert első próbálkozásra eltart kis ideig a dolog, illetve rendelj AFR mutatót a magazinból, hogy be tudd majd állítani a motort
Ha elakadsz vele, számos tutorial van hozzá.
-
#5 Szia. Na ez nekem új nem láttam a nyilat. de majd jobban megnézem :) köszi .Autó összerakás nagyon nehéz. vagy adja magát? csak nem kell autó szerelőnek lenni. :) Köszönöm a választ :) -
#4 Szia. Magyarítás tudtommal nincs hozzá és nem tudok, hogy lenne készülőben. A telefon felett van egy térkép azon látszik, hogy éppen merre vagy, ha felfetted a telefont és ezzel együtt a munkát, akkor egy darts nyilat fog ahhoz a ponthoz rakni a térképen. -
#3 Szia . elöször is nem találok magyarosiást. Ha telefonon elküldenek munkára ,honnan ttudom hova kell menni? vagy irja a helyszint?
Na meg állandóan eltévedek. ha jól tudom lehet hozzá térképet szerezni? köszi a segítséget
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2017.01.10. 17:18:31 -
#2 Szia, én már egy ideje játszogatok vele, ha gondolod kérdezz, hátha tudok segíteni. -
#1 Sziasztok. azt gondolom sokat segíthetünk egymásnak ezzel a játékkal kapcsolatban.Nekem is sok a szürke folt.