18
  • Lapajka
    #18
    És aki napi 6-8 órát játszik? Csak mert vér-gamer kb ennyit tolja... halkan súgom.. ;)
  • Lapajka
    #17
    Kicsit számol valaki és már látja is, hogy lehúzás hosszú távon... Olcsóbb venni illetve építeni egy erős gamer PC-t és azzal játszani, inkább megvenni a játékokat, kb 1 éves korukban, amikor már az áruk lemegy (warez-t nem említek, mert az csúnya dolog), mint erre a rendszerre előfizetni illetve külön fizetni, ha új játékot akarunk... rövid távon biztos hogy olcsóbb és egyszerűbb, hosszú távon, ha valakinek ez a hobbija és napi szinten akarja csinálni nagyon aktívan, annak nem éri meg... nem beszélve arról, ha a net éppen valami miatt nem megy (mert ilyen még Japánban meg USA-ban is előfordul, nemhogy nálunk), akkor hiába fizettünk, ugrott a virtuális játék gépünk, amíg helyre nem áll a hiba... ilyenkor speciel a saját gamer pc-vel bíró gamer röhögve játszik tovább, az online gamer-szolgáltatást használó meg pislog, és nézegethet régi VHS filmeket... :D
  • ENVE
    #16


    BASZDKI, és mi köze a sávszélnek egy ilyen szolgáltatáshoz? Normális válaszidő kellene, nem? :D

  • kékherceg
    #15
    Annak éri meg, aki ritkán játszik. Aki átlag napi 1,5 órát játszik egy évben, annak 1 év alatt megtérül, ha megvesz akár egy ilyen gépet zack um pack. Ha mondjuk veszel hétvégére 10-10 órát (szombat-vasárnap) és hétköznap nem játszol, akkor kb. 2,5 alatt térül meg ha veszel egy ilyen gépet. Szóval ha ennél jóval ritkábban játszol, de ki akarsz próbálni valami nagyon új játékot, akkor hasznos lehet. Bár általában konzolt szoktak ilyen esetben venni.
  • ugh
    #14
    Na te aztan a tipikus indexolvaso idiota lehetsz.
    Tudod mit.
    Kepzeld nyugaton nem kell dolgozni, de mindenki kap 4000 eurot havonta.
    Kolbaszbol van a kerites a taxik meg fizetnek csak ulj be hogy mondjuk megkocsikaztassank londonbol berlinbe.
  • barret
    #13
    Jó lesz ez az előfizetéses Nvídia driverrel,hogy meglegyen a fullhádé is :)
  • zola2000
    #12
    fps jellegű játéknál persze főleg multiban, de pl assassins creedet próbáltam annó, kicsit sem zavart semmi lag akkor final fantasy13ra, gta5re, hyperdimension neptuniára is jó lehet a stream kevés laggal (tehát tpsre-rpgre) csak fpsre nem annyira.

    azóta meg eltelt pár év, valamennyit fejlődött is a világ internet infrastruktúrája, lehet hogy életképes lesz ma már a dolog.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2017.01.08. 09:55:29
  • Elemir
    #11
    tévedsz, nálunk igen csak nem rossz a netszolgáltatás. de a 8. választ is ajánlom emiatt.
  • R0n1n
    #10
    Ha nem kéne még a játékokat is megvenni talán lenne értelme, de így, ebben a formában szerintem süllyesztő.
  • Ender Wiggin #9
    Fejlett, mint pl. Románia. 100 MBitnél nincs lassabb opció, kb havi 2500 Ft-ért... :-D
  • cateran
    #8
    Oszt melyek azok a fejlett orszagok? Csak mert nekem London kozepen (Westminster) olyan valasztasom van, hogy vagy 10 mbit 4g vagy 5 mbit vezetekes....
  • Frank99
    #7
    ne a magyar sávszélességből induljunk ki. fejlett országokban az optikai kábel már alap.
    nálunk ilyen fos és alapjában drága a net.
  • netrunner
    #6
    Szerintem én is a casual rétegbe tartozom, de engem nagyon szokott zavarni ha megdöccen (akár csak egy kicsit is) egy fps jellegű játék.
    Persze az is lehet, hogy tőlünk nyugatabbra már ennyivel jobbak a net szolgáltatók is. Mindenesetre kíváncsi leszek mennyire lesz a platform életképes, azért itt nagyon gyorsan kell nem kevés adatot kell streamelni... még ha a felhőből a földrajzilag hozzám legközelebb eső vasat is kapom meg... minden adatot valós időben kell szolgáltatni (itt a cache nem opció mint mondjuk egy video streamelésnél).
  • csanyigabor
    #5
    A célközönséget (a casual réteg aki játszik hetente néhány órát, de ezért nem fog egy 1080-at venni) nem érdeki ha évente egyszer nem elérhető a szolgáltatás vagy van egy kis input lag.
  • halaszlo
    #4
    De még ha meg is van a sávszélesség, akkor is van egy olyan hajszálnyi lag, ami szerintem nagyon idegesítő. Ha meg éppen van egy hajszálnyi kimaradás, akkor neki mész a falnak. :) Én anno próbáltam az OnLive-ot, és borzasztó volt. Akkor már inkább egy gyengébb gép és lejjebb venni a grafikát.
  • dregnarr1 #3
    Kár, hogy a régebbi elképzelések, a havi 20-ért korlátlan játékidő és x játékkínálatos változatok meghaltak.
    Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2017.01.05. 22:29:50
  • Grifid71
    #2
    10 rongy 10 vagy 20 óra, mi ebben a király???
    Jó kis lehúzás ez, és ha nincs meg a netes sávszélességed hozzá akkor ugyanúgy ****hatod.
  • Frank99
    #1
    Király!